abi kamyonumun tepesinde anıl yaziyor emulator bulup s4 te oynuyacam inşallah kanıt
_YldZEneS_ Üye AnıL-D' Alıntı: abi kamyonumun tepesinde anıl yaziyor emulator bulup s4 te oynuyacam inşallah Genişletmek için tıkla ... kanıt
AnıL-D' Alıntı: abi kamyonumun tepesinde anıl yaziyor emulator bulup s4 te oynuyacam inşallah Genişletmek için tıkla ... kanıt
Uhops Üye Dede' Alıntı: Hanımların dikkatine... Espri makinesi ayağınıza geldi Genişletmek için tıkla ... Bende bu ayağıma dokanan ne diye espri yapacaktım ama hanımlar demişsin
Dede' Alıntı: Hanımların dikkatine... Espri makinesi ayağınıza geldi Genişletmek için tıkla ... Bende bu ayağıma dokanan ne diye espri yapacaktım ama hanımlar demişsin
KayraBey Üye AnıL-D' Alıntı: Anıl işte Genişletmek için tıkla ... Memnun oldum Anıl. Seni ilk defa gördüm de sorayım dedim. Nick falan değiştirmedin değil mi?
AnıL-D' Alıntı: Anıl işte Genişletmek için tıkla ... Memnun oldum Anıl. Seni ilk defa gördüm de sorayım dedim. Nick falan değiştirmedin değil mi?
_YldZEneS_ Üye AnıL-D' Alıntı: eski msj bunlar tamam bidaha gelmem istenmediğim yerde durmam Genişletmek için tıkla ... anıl biz ne dedik sen ne anlıyorsun
AnıL-D' Alıntı: eski msj bunlar tamam bidaha gelmem istenmediğim yerde durmam Genişletmek için tıkla ... anıl biz ne dedik sen ne anlıyorsun
Uhops Üye AnıL-D' Alıntı: eski msj bunlar tamam bidaha gelmem istenmediğim yerde durmam Genişletmek için tıkla ... Ben onu her bu konuya tıkladığım zaman açılan sayfada yazdığı iiçin koymuştum.
AnıL-D' Alıntı: eski msj bunlar tamam bidaha gelmem istenmediğim yerde durmam Genişletmek için tıkla ... Ben onu her bu konuya tıkladığım zaman açılan sayfada yazdığı iiçin koymuştum.
_YldZEneS_ Üye AnıL-D' Alıntı: deiştirdim nick - - - Eklendi - - - eskısı gıbı olmuyacam artık hataymış bu anladım Genişletmek için tıkla ... asıl eskisi gibi olmaya çalış eskiden hep sohbet edecek şey arardin simdi ise kurusumuzu arıyorsun
AnıL-D' Alıntı: deiştirdim nick - - - Eklendi - - - eskısı gıbı olmuyacam artık hataymış bu anladım Genişletmek için tıkla ... asıl eskisi gibi olmaya çalış eskiden hep sohbet edecek şey arardin simdi ise kurusumuzu arıyorsun
KayraBey Üye AnıL-D' Alıntı: deiştirdim nick - - - Eklendi - - - eskısı gıbı olmuyacam artık hataymış bu anladım Genişletmek için tıkla ... Neydi eski nick
AnıL-D' Alıntı: deiştirdim nick - - - Eklendi - - - eskısı gıbı olmuyacam artık hataymış bu anladım Genişletmek için tıkla ... Neydi eski nick
_YldZEneS_ Üye Dede' Alıntı: Neydi eski nick Genişletmek için tıkla ... nejdet abi nejdet abi - - - Eklendi - - - AnıL-D' Alıntı: yazdıklarımı benim suratıma vurmanıza gerek yoktu Genişletmek için tıkla ... asıl sen tamam bahsetmis olabilirım kusura bakmayin diyip konuyu kapatabilirdin
Dede' Alıntı: Neydi eski nick Genişletmek için tıkla ... nejdet abi nejdet abi - - - Eklendi - - - AnıL-D' Alıntı: yazdıklarımı benim suratıma vurmanıza gerek yoktu Genişletmek için tıkla ... asıl sen tamam bahsetmis olabilirım kusura bakmayin diyip konuyu kapatabilirdin