Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Adilx05

Adilx05

Üye

Davraz dağının eteklerine slm söle benden iyi bilir ayak izlerimi :oke:
Abi Bu Kış Kayaktaydım Bi Snowboard Yapıyım Dedim Pisti Boşalttılar Sivillere Ölüm Tehlikesi Yaşatıyomuşum Muhtemelen Bi Daha Zor Beni Oraya Almaları :kop:

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nextman
Anil-D

Anil-D

Üye
ne ağzı daha sormadım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Abi Bu Kış Kayaktaydım Bi Snowboard Yapıyım Dedim Pisti Boşalttılar Sivillere Ölüm Tehlikesi Yaşatıyomuşum Muhtemelen Bi Daha Zor Beni Oraya Almaları :kop:

Çok değişmiş Antalyadaydım 1ay önce ozaman vay be dedim baya değişmiş :oke:

Adilx05

Adilx05

Üye
Bu Arada Küllükler Orjinal Isparta Küllüğü Gül Kokuludur Onuda Belirteyim :oke:

- - - Eklendi - - -

Çok değişmiş Antalyadaydım 1ay önce ozaman vay be dedim baya değişmiş :oke:
Abi Ben 2 Senedir Ordayım Hep Aynı Sadece İşte Caddeyi Falan Değiştirdiler Birazcık :oke:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bu Arada Küllükler Orjinal Isparta Küllüğü Gül Kokuludur Onuda Belirteyim :oke:

- - - Eklendi - - -

Abi Ben 2 Senedir Ordayım Hep Aynı Sadece İşte Caddeyi Falan Değiştirdiler Birazcık :oke:

Yanlız harika gül kokar sokakları taam bir gül cenneti çiçekçiler nasıl iş yapar anlamam :)

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Anil-D

Anil-D

Üye
abi gezmek iyidir bende şu sınavdan sonra gezicem

Uhops

Uhops

Üye

Raw formatıyla ilgili bi sıkıntın olursa söyle burdan hallederiz.(deneme mesajı :D :D üstte nextman yazacak mı diye bakacam)
Geçen sorduydum o ara konu denetime gitti. SSD RAW oldu tavsiyen var mı? Cs6 kullanmaya çalışıyorum bu aralar i5-3230m zorlanıyor. SSD olsa belki daha hızlı olur.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Geçen sorduydum o ara konu denetime gitti. SSD RAW oldu tavsiyen var mı? Cs6 kullanmaya çalışıyorum bu aralar i5-3230m zorlanıyor. SSD olsa belki daha hızlı olur.

İşlemcin yavaş kardeşim anakart ne ?

Adilx05

Adilx05

Üye

Yanlız harika gül kokar sokakları taam bir gül cenneti çiçekçiler nasıl iş yapar anlamam :)
Abi Artık Nasıl Alışmışsam Bana Hiç Gelmiyo Eve Gidince Annem Falanda Diyo Üstüne Gül Kokusu Sinmiş Diye Amma Demekki Burnum Artık Alışmış Kokuya :oke:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Adilx05

Adilx05

Üye
Neyse Herkese Hayırlı Geceler Diliyorum Ben Bi Elde Oyun Atıyım Ve Yatıyım Geç Oldu Saat Bide Yarın Cuma Var Biliyosunuz Onada Yetişmem Lazım :oke:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
BrainHacker

BrainHacker

Üye
Arkadaslar.Bu arad bana bios güncellemelde yardim edecek biri carmi pc yardim destek e actk. Konu.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Üst Alt