achambo
Üye
Bu arada trabzon da oturanlar bulusalimmi![]()
bilmemki

Bu arada trabzon da oturanlar bulusalimmi![]()

Abi Bu Kış Kayaktaydım Bi Snowboard Yapıyım Dedim Pisti Boşalttılar Sivillere Ölüm Tehlikesi Yaşatıyomuşum Muhtemelen Bi Daha Zor Beni Oraya Almaları
Davraz dağının eteklerine slm söle benden iyi bilir ayak izlerimi![]()

Tabi ki
modum tanırmıydın beni![]()

abi size bi basit bilmece soriyimmi ?
abi size bi basit bilmece soriyimmi ?

Öğrenci Evinde Sigara Olmadığını İlk Defa Duyuyom İnşallah Sizinkinde Olmazda Tabi
Kadrajda sigara olmasa iyiymiş![]()

Abi Bu Kış Kayaktaydım Bi Snowboard Yapıyım Dedim Pisti Boşalttılar Sivillere Ölüm Tehlikesi Yaşatıyomuşum Muhtemelen Bi Daha Zor Beni Oraya Almaları![]()

Abi Ben 2 Senedir Ordayım Hep Aynı Sadece İşte Caddeyi Falan Değiştirdiler Birazcık
Çok değişmiş Antalyadaydım 1ay önce ozaman vay be dedim baya değişmiş![]()

Bu Arada Küllükler Orjinal Isparta Küllüğü Gül Kokuludur Onuda Belirteyim
- - - Eklendi - - -
Abi Ben 2 Senedir Ordayım Hep Aynı Sadece İşte Caddeyi Falan Değiştirdiler Birazcık![]()

Tabi ki![]()

Geçen sorduydum o ara konu denetime gitti. SSD RAW oldu tavsiyen var mı? Cs6 kullanmaya çalışıyorum bu aralar i5-3230m zorlanıyor. SSD olsa belki daha hızlı olur.
Raw formatıyla ilgili bi sıkıntın olursa söyle burdan hallederiz.(deneme mesajı![]()
üstte nextman yazacak mı diye bakacam)
Geçen sorduydum o ara konu denetime gitti. SSD RAW oldu tavsiyen var mı? Cs6 kullanmaya çalışıyorum bu aralar i5-3230m zorlanıyor. SSD olsa belki daha hızlı olur.
Abi Artık Nasıl Alışmışsam Bana Hiç Gelmiyo Eve Gidince Annem Falanda Diyo Üstüne Gül Kokusu Sinmiş Diye Amma Demekki Burnum Artık Alışmış Kokuya
Yanlız harika gül kokar sokakları taam bir gül cenneti çiçekçiler nasıl iş yapar anlamam![]()

İşlemcin yavaş kardeşim anakart ne ?
İşlemcin yavaş kardeşim anakart ne ?
Tabi öyle olur zamanlaAbi Artık Nasıl Alışmışsam Bana Hiç Gelmiyo Eve Gidince Annem Falanda Diyo Üstüne Gül Kokusu Sinmiş Diye Amma Demekki Burnum Artık Alışmış Kokuya![]()
Msi 16GA olabilir. Genede cs6 kullanılmayacak kadar değil idare ediyorum.