http://www.youtube.com/watch?v=zFD8ZF8svzw
haydaravısyon Üye İlyas' Alıntı: amin amin cümlemize 2004 te kaydolmuş abimiz Genişletmek için tıkla ... atminler emektarın birinin rütbesini söktüler konu dışınde zerzenmiş anlatmış bu da onun için fazla ortalıkta görün müyorr - - - Eklendi - - - Haluk.' Alıntı: Selamun aleykum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin
İlyas' Alıntı: amin amin cümlemize 2004 te kaydolmuş abimiz Genişletmek için tıkla ... atminler emektarın birinin rütbesini söktüler konu dışınde zerzenmiş anlatmış bu da onun için fazla ortalıkta görün müyorr - - - Eklendi - - - Haluk.' Alıntı: Selamun aleykum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... aslm hoş geldin
UpOneTR Üye haydaravısyon' Alıntı: atminler emektarın birinin rütbesini söktüler konu dışınde zerzenmiş anlatmış bu da onun için fazla ortalıkta görün müyorr - - - Eklendi - - - aslm hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hiç anlamadm ne dediysen
haydaravısyon' Alıntı: atminler emektarın birinin rütbesini söktüler konu dışınde zerzenmiş anlatmış bu da onun için fazla ortalıkta görün müyorr - - - Eklendi - - - aslm hoş geldin Genişletmek için tıkla ... hiç anlamadm ne dediysen
Haluk. Üye haydaravısyon' Alıntı: atminler emektarın birinin rütbesini söktüler konu dışınde zerzenmiş anlatmış bu da onun için fazla ortalıkta görün müyorr - - - Eklendi - - - aslm hoş geldin Genişletmek için tıkla ... H.b
haydaravısyon' Alıntı: atminler emektarın birinin rütbesini söktüler konu dışınde zerzenmiş anlatmış bu da onun için fazla ortalıkta görün müyorr - - - Eklendi - - - aslm hoş geldin Genişletmek için tıkla ... H.b
_YldZEneS_ Üye AnıL-D' Alıntı: şuan seviyorum ama ağlıyor nasıl susucak bu Genişletmek için tıkla ... ışık acıkmı kapalımı
AnıL-D' Alıntı: şuan seviyorum ama ağlıyor nasıl susucak bu Genişletmek için tıkla ... ışık acıkmı kapalımı
achambo Üye AnıL-D' Alıntı: şuan seviyorum ama ağlıyor nasıl susucak bu Genişletmek için tıkla ... sustururum ben onu hiç ağlamaz konuşmaz
AnıL-D' Alıntı: şuan seviyorum ama ağlıyor nasıl susucak bu Genişletmek için tıkla ... sustururum ben onu hiç ağlamaz konuşmaz
Uhops Üye AnıL-D' Alıntı: şuan seviyorum ama ağlıyor nasıl susucak bu Genişletmek için tıkla ... kafese koyup üstünü örtüğün zaman hala ağlıyor mu
AnıL-D' Alıntı: şuan seviyorum ama ağlıyor nasıl susucak bu Genişletmek için tıkla ... kafese koyup üstünü örtüğün zaman hala ağlıyor mu
_YldZEneS_ Üye Haluk.' Alıntı: Selamun aleykum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeşim hoşgeldin
Haluk.' Alıntı: Selamun aleykum iyi geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam kardeşim hoşgeldin
Haluk. Üye İlyas' Alıntı: biz yabancıyık nasılsın haluk Genişletmek için tıkla ... kotuyum ilyas abi sen nasılsın
İlyas' Alıntı: biz yabancıyık nasılsın haluk Genişletmek için tıkla ... kotuyum ilyas abi sen nasılsın