Selamun aleykum. İyi geceler AleykümSelam Kardeşim hoşgeldin
Furkan Emekli Üye Haluk.' Alıntı: Selamun aleykum. İyi geceler Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam Kardeşim hoşgeldin
Haluk.' Alıntı: Selamun aleykum. İyi geceler Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam Kardeşim hoşgeldin
Adilx05 Üye İlyas' Alıntı: cümlenize hayırlı gecelerr keyifli sohbetler. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Hosgeldin
İlyas' Alıntı: cümlenize hayırlı gecelerr keyifli sohbetler. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Hosgeldin
Haluk. Üye Furkan Emekli' Alıntı: AleykümSelam Kardeşim hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hos buldum abi
UpOneTR Üye Adilx05' Alıntı: Goremedimde Genişletmek için tıkla ... pek muhabbet edesim yok bu aralar
Haluk. Üye İlyas' Alıntı: pek muhabbet edesim yok bu aralar Genişletmek için tıkla ... Aynen abi benimde yok
Adilx05 Üye İlyas' Alıntı: pek muhabbet edesim yok bu aralar Genişletmek için tıkla ... Canini Mi Siktilar ?
UpOneTR Üye Haluk.' Alıntı: Aynen abi benimde yok Genişletmek için tıkla ... uzaktan izlemek daha keyifli adama admin havası katyo
Haluk.' Alıntı: Aynen abi benimde yok Genişletmek için tıkla ... uzaktan izlemek daha keyifli adama admin havası katyo
Furkan Emekli Üye Yok birşey arkadaşlar. Bazen kendimi ifade edemediğimi düşünüyorum ya da öyle hissettiriyorlar.
Adilx05 Üye Furkan Emekli' Alıntı: Yok birşey arkadaşlar. Bazen kendimi ifade edemediğimi düşünüyorum ya da öyle hissettiriyorlar. Genişletmek için tıkla ... Noldu Yahu Anlat Bize Ifade Et Kendini
Furkan Emekli' Alıntı: Yok birşey arkadaşlar. Bazen kendimi ifade edemediğimi düşünüyorum ya da öyle hissettiriyorlar. Genişletmek için tıkla ... Noldu Yahu Anlat Bize Ifade Et Kendini