|-)
by-pegasus Üye hikmet366' Alıntı: yapma be yemin etseydın belki başlamazdin - - - Eklendi - - - tamam bekliyorum Genişletmek için tıkla ... yemin etseydim daha kötü yemini bozardım
hikmet366' Alıntı: yapma be yemin etseydın belki başlamazdin - - - Eklendi - - - tamam bekliyorum Genişletmek için tıkla ... yemin etseydim daha kötü yemini bozardım
UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: yemin etseydim daha kötü yemini bozardım Genişletmek için tıkla ... yak gitsin
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam az daha sana küsüyordum kanka
anil41kocaeli' Alıntı: selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam az daha sana küsüyordum kanka
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: mustafa tam sopalık Genişletmek için tıkla ... oyun oynamis birde maxıcepte benle konuştu
anil41kocaeli' Alıntı: mustafa tam sopalık Genişletmek için tıkla ... oyun oynamis birde maxıcepte benle konuştu
by-pegasus Üye İlyas' Alıntı: her türlü Genişletmek için tıkla ... ılyas bizim bu paralar sigaraya çok kaçıyor
UpOneTR Üye zxdelemi' Alıntı: ılyas bizim bu paralar sigaraya çok kaçıyor Genişletmek için tıkla ... ben sanal içiciyim dostum
zxdelemi' Alıntı: ılyas bizim bu paralar sigaraya çok kaçıyor Genişletmek için tıkla ... ben sanal içiciyim dostum
by-pegasus Üye anil41kocaeli' Alıntı: hikmete sor Genişletmek için tıkla ... sopayı boş ver sen bir zincir bul yeter
anil41kocaeli' Alıntı: hikmete sor Genişletmek için tıkla ... sopayı boş ver sen bir zincir bul yeter