kanka türkçe konuş ya okumakta zorluk çekiyorum
Invoke Üye hikmet366' Alıntı: themaddes mıdır ne o Genişletmek için tıkla ... O nasıl anlatış şekli? Kıskandın mı - - - Eklendi - - - Şaka yaptım tabi ki
hikmet366' Alıntı: themaddes mıdır ne o Genişletmek için tıkla ... O nasıl anlatış şekli? Kıskandın mı - - - Eklendi - - - Şaka yaptım tabi ki
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: sende ne işi var Genişletmek için tıkla ... kanka yorgan yırtıltı bende değil öylesine oraya öyle yazdım
anil41kocaeli' Alıntı: sende ne işi var Genişletmek için tıkla ... kanka yorgan yırtıltı bende değil öylesine oraya öyle yazdım
_YldZEneS_ Üye -qarapapaq-' Alıntı: O nasıl anlatış şekli? Kıskandın mı - - - Eklendi - - - Şaka yaptım tabi ki Genişletmek için tıkla ...
-qarapapaq-' Alıntı: O nasıl anlatış şekli? Kıskandın mı - - - Eklendi - - - Şaka yaptım tabi ki Genişletmek için tıkla ...
Preloader Üye -qarapapaq-' Alıntı: Neyse gençler, kendinize iyi bakın ben çıktım İyi geceler... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi
-qarapapaq-' Alıntı: Neyse gençler, kendinize iyi bakın ben çıktım İyi geceler... Genişletmek için tıkla ... İyi geceler abi
_YldZEneS_ Üye JoqeRPoqeR' Alıntı: Bi selam vermeden geçmiyim dedim Selamın Aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: Neyse gençler, kendinize iyi bakın ben çıktım İyi geceler... Genişletmek için tıkla ...
JoqeRPoqeR' Alıntı: Bi selam vermeden geçmiyim dedim Selamın Aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin - - - Eklendi - - - -qarapapaq-' Alıntı: Neyse gençler, kendinize iyi bakın ben çıktım İyi geceler... Genişletmek için tıkla ...
hikmet366 Üye JoqeRPoqeR' Alıntı: Bi selam vermeden geçmiyim dedim Selamın Aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam iyi geceler.
JoqeRPoqeR' Alıntı: Bi selam vermeden geçmiyim dedim Selamın Aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam iyi geceler.
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: bu havada yorgan kullanmam pes dogrusu Genişletmek için tıkla ... kanka koy şuan soğuk yağmur yağıyor carrt etti yorgan
anil41kocaeli' Alıntı: bu havada yorgan kullanmam pes dogrusu Genişletmek için tıkla ... kanka koy şuan soğuk yağmur yağıyor carrt etti yorgan
_YldZEneS_ Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben eve hrsz gırmıcegını bılsem camlar acık uyurum Genişletmek için tıkla ... bizim balkonun kapıda açık
anil41kocaeli' Alıntı: ben eve hrsz gırmıcegını bılsem camlar acık uyurum Genişletmek için tıkla ... bizim balkonun kapıda açık
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: kanka koy şuan soğuk yağmur yağıyor carrt etti yorgan Genişletmek için tıkla ... merzifon ateş atıyordu ladike giitik yorganla üşüdüm doğrusu samsun soğuk memleket
hikmet366' Alıntı: kanka koy şuan soğuk yağmur yağıyor carrt etti yorgan Genişletmek için tıkla ... merzifon ateş atıyordu ladike giitik yorganla üşüdüm doğrusu samsun soğuk memleket
Preloader Üye _YldzEnes_' Alıntı: merhaba nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim ya siz nasılsınız? genelde pek uğramam ben buralara bu bece uyku tutmadı bi bakayım dedim
_YldzEnes_' Alıntı: merhaba nasılsın Genişletmek için tıkla ... İyiyim ya siz nasılsınız? genelde pek uğramam ben buralara bu bece uyku tutmadı bi bakayım dedim
_YldZEneS_ Üye JoqeRPoqeR' Alıntı: İyiyim ya siz nasılsınız? genelde pek uğramam ben buralara bu bece uyku tutmadı bi bakayım dedim Genişletmek için tıkla ... şükür bizde iyiyiz uğradın iyi ettin
JoqeRPoqeR' Alıntı: İyiyim ya siz nasılsınız? genelde pek uğramam ben buralara bu bece uyku tutmadı bi bakayım dedim Genişletmek için tıkla ... şükür bizde iyiyiz uğradın iyi ettin