tamam unutmassam anlatırım ben sorarım zaten :)
_YldZEneS_ Üye -qarapapaq-' Alıntı: Bir selam verdim ama sonra bakamadım Tekrar selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin
-qarapapaq-' Alıntı: Bir selam verdim ama sonra bakamadım Tekrar selamun aleyküm Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin
Invoke Üye DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam abi. - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: "Mutsuzluğu tatmadan, hep mutlu olmak istersin. Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını bilemezsin" [ Sigmund Freud ] Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Sana da iyi geceler Banın çözülmüş, tekrar atmışsın, tekrar çözülmüş
DiaBLoS' Alıntı: Selamünaleyküm cümleten... Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam abi. - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: "Mutsuzluğu tatmadan, hep mutlu olmak istersin. Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını bilemezsin" [ Sigmund Freud ] Herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Sana da iyi geceler Banın çözülmüş, tekrar atmışsın, tekrar çözülmüş
Invoke Üye _YldzEnes_' Alıntı: aleyküm selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk. - - - Eklendi - - - Ben biraz Skyrim akayım, size iyi muhabbetler
_YldzEnes_' Alıntı: aleyküm selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk. - - - Eklendi - - - Ben biraz Skyrim akayım, size iyi muhabbetler
Furkan Emekli Üye -qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam abi. - - - Eklendi - - - Sana da iyi geceler Banın çözülmüş, tekrar atmışsın, tekrar çözülmüş Genişletmek için tıkla ... Sorun değil.
-qarapapaq-' Alıntı: Aleykümselam abi. - - - Eklendi - - - Sana da iyi geceler Banın çözülmüş, tekrar atmışsın, tekrar çözülmüş Genişletmek için tıkla ... Sorun değil.
_YldZEneS_ Üye Furkan Emekli' Alıntı: Sorun değil. Genişletmek için tıkla ... abi sen cfw moddan anlarmısın - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: selamun aleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... ooo aleyküm selam hoşgeldin
Furkan Emekli' Alıntı: Sorun değil. Genişletmek için tıkla ... abi sen cfw moddan anlarmısın - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: selamun aleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... ooo aleyküm selam hoşgeldin
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: hikmet 2 haftadır pc başındayım yapacak bişey bulamıyorum sen napıyorsun Genişletmek için tıkla ... cfw Yapıyorum wolfteam oynuyorum maxıcep te takıliyorum müzik dinliyorum öyle - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: selamun aleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... oh be geldi allaha şükürller olsun aleyküm selam e nasılsın kanka - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: hosbulduk hikmet naptı ne etti getirdi Genişletmek için tıkla ...
_YldzEnes_' Alıntı: hikmet 2 haftadır pc başındayım yapacak bişey bulamıyorum sen napıyorsun Genişletmek için tıkla ... cfw Yapıyorum wolfteam oynuyorum maxıcep te takıliyorum müzik dinliyorum öyle - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: selamun aleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... oh be geldi allaha şükürller olsun aleyküm selam e nasılsın kanka - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: hosbulduk hikmet naptı ne etti getirdi Genişletmek için tıkla ...
scorpion11 Üye _YldzEnes_' Alıntı: 1909 mesajım olmuş 1905 iken foto almam gerekiyordu Genişletmek için tıkla ... fotoşokla sende
_YldzEnes_' Alıntı: 1909 mesajım olmuş 1905 iken foto almam gerekiyordu Genişletmek için tıkla ... fotoşokla sende