[quote="_YldzEnes_, post: 6450199"] demek sizin okulda senin gibi :S[/QUOTE aynen :D
x1osman1x Üye _YldzEnes_' Alıntı: demek sizin okulda senin gibi :S[/QUOTE aynen Genişletmek için tıkla ...
scorpion11 Üye Anti-Okul' Alıntı: Anneme intihar edicem desem ''2 lokma bişi atıştır aç karnına gitme oralara''der.Ka dın kontrolü elden hiç bırakmıyor Genişletmek için tıkla ...
Anti-Okul' Alıntı: Anneme intihar edicem desem ''2 lokma bişi atıştır aç karnına gitme oralara''der.Ka dın kontrolü elden hiç bırakmıyor Genişletmek için tıkla ...
Uhops Üye x1osman1x' Alıntı: _YldzEnes_' Alıntı: demek sizin okulda senin gibi :S[/QUOTE aynen Genişletmek için tıkla ... en sondaki ] silmişsin Genişletmek için tıkla ...
x1osman1x' Alıntı: _YldzEnes_' Alıntı: demek sizin okulda senin gibi :S[/QUOTE aynen Genişletmek için tıkla ... en sondaki ] silmişsin Genişletmek için tıkla ...
x1osman1x Üye Kadınların ‘5 dakikaya hazırım’ cümlesi ile erkeklerin ‘5 dakikaya geliyorum’ cümlesi ölümüne kapışır.
Kadınların ‘5 dakikaya hazırım’ cümlesi ile erkeklerin ‘5 dakikaya geliyorum’ cümlesi ölümüne kapışır.
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: Karısına aldığı çiçeği, komşular görmesin diye, poşete koyan canlıya TÜRK ERKEĞİ denir.. Genişletmek için tıkla ... ilk defa gördüm güzelmiş bu
anil41kocaeli' Alıntı: Karısına aldığı çiçeği, komşular görmesin diye, poşete koyan canlıya TÜRK ERKEĞİ denir.. Genişletmek için tıkla ... ilk defa gördüm güzelmiş bu
Anil-D Üye Erkek milletine susuzluktan öldüm bir bardak su ver desen kalkmaz, halısaha maçı var de kıta değiştirir.
Erkek milletine susuzluktan öldüm bir bardak su ver desen kalkmaz, halısaha maçı var de kıta değiştirir.
x1osman1x Üye Anti-Okul' Alıntı: x1osman1x' Alıntı: en sondaki ] silmişsin FONT] Genişletmek için tıkla ... bi sey olmaz Genişletmek için tıkla ...
Anti-Okul' Alıntı: x1osman1x' Alıntı: en sondaki ] silmişsin FONT] Genişletmek için tıkla ... bi sey olmaz Genişletmek için tıkla ...
Anil-D Üye Laptopumu koluma takarım, salonda üç beş tur atarım, olmadı bide televizyon yaparım, gördüğünüz gibi çok yalnızım
Laptopumu koluma takarım, salonda üç beş tur atarım, olmadı bide televizyon yaparım, gördüğünüz gibi çok yalnızım
Uhops Üye x1osman1x' Alıntı: Anti-Okul' Alıntı: olmaz olur mu Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Çok fena uykum geldi Genişletmek için tıkla ...
x1osman1x' Alıntı: Anti-Okul' Alıntı: olmaz olur mu Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Çok fena uykum geldi Genişletmek için tıkla ...
x1osman1x Üye Fareye deney yapmışlar viski,votka,bira vermişler hepsinde oynamış zıplamış,rakı vermişler elini masaya vurmuş”O KEDİ BURAYA GELECEK”Uleyynn demiş
Fareye deney yapmışlar viski,votka,bira vermişler hepsinde oynamış zıplamış,rakı vermişler elini masaya vurmuş”O KEDİ BURAYA GELECEK”Uleyynn demiş
Anil-D Üye Kendine güvenip, ağzı laf yapanlara; Laf yaptığı içinde kendini adam sananlara kısa bir hatırlatma; Lafla adam olunmuyor”
Kendine güvenip, ağzı laf yapanlara; Laf yaptığı içinde kendini adam sananlara kısa bir hatırlatma; Lafla adam olunmuyor”
scorpion11 Üye x1osman1x' Alıntı: Fareye deney yapmışlar viski,votka,bira vermişler hepsinde oynamış zıplamış,rakı vermişler elini masaya vurmuş”O KEDİ BURAYA GELECEK”Uleyynn demiş Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
x1osman1x' Alıntı: Fareye deney yapmışlar viski,votka,bira vermişler hepsinde oynamış zıplamış,rakı vermişler elini masaya vurmuş”O KEDİ BURAYA GELECEK”Uleyynn demiş Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anil-D Üye arkamdan konusup beste yapacaginiza, yüzüme konusun düet yapalim - - - Eklendi - - - Ben bardak kirsam sakarim. Annem kirsa nazar. Babam kirsa bu bardagin burda ne isi varr. )
arkamdan konusup beste yapacaginiza, yüzüme konusun düet yapalim - - - Eklendi - - - Ben bardak kirsam sakarim. Annem kirsa nazar. Babam kirsa bu bardagin burda ne isi varr. )