Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye

Uhops

Uhops

Üye
burda kadının ağızı yamuluyor :D

Invoke

Invoke

Üye
Konuya bakamadım, gelenler hoşgeldiniz hepiniz :) :çay:

Anil-D

Anil-D

Üye
tamam hocam bana modu nereye atıcagımı soylermisin

nokia_belle

nokia_belle

Üye

:nono: ömrü 8-10 yıl.

- - - Eklendi - - -

En az 250 defa dinledim.

onun ömrünü ben bitirdim 2 günde beyaz tozu siyah olmuştu ama en güzeli florasan ı patlatmak oluyor beyaz toz etrafa yayılıyor

Anil-D

Anil-D

Üye
hocam kendı muzıklerımızı calabılırmıyız bende turkıye harıtası modu var ama yapamadım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
onun ömrünü ben bitirdim 2 günde beyaz tozu siyah olmuştu ama en güzeli florasan ı patlatmak oluyor beyaz toz etrafa yayılıyor

Beyaz tozla beraber içindeki civayıda soluyup vücuduna atılması zor bir yük yüklüyorsun..

- - - Eklendi - - -

hocam kendı muzıklerımızı calabılırmıyız bende turkıye harıtası modu var ama yapamadım

Ets klasörünün içinde müzik klasörü olacak, içine attığın müzikleri oyunda dinliyebilirsin..

Invoke

Invoke

Üye
Ben çıkıyorum ağalar, size hayırlı geceler :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye

Beyaz tozla beraber içindeki civayıda soluyup vücuduna atılması zor bir yük yüklüyorsun..

vucut zaten atın beni denizlere diyip isyan ediyor aslında hepsinden denemem lazım ki hastalıklara dirençli oluyim,çingene ve çöp karıştıran çocuk mantığından gidiyorum bazen,hastalıklara karşı korunmasız olmayayım diye

Anil-D

Anil-D

Üye
hocam onu nasıl yapıcam turkıye haritasını

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Herkese iyi geceler,iyi haftasonları dilerim.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
vucut zaten atın beni denizlere diyip isyan ediyor aslında hepsinden denemem lazım ki hastalıklara dirençli oluyim,çingene ve çöp karıştıran çocuk mantığından gidiyorum bazen,hastalıklara karşı korunmasız olmayayım diye

Uyarması Benden...

herkese hayırlı geceler Canlar..

ben kaçar :bye2:

- - - Eklendi - - -

hocam onu nasıl yapıcam turkıye haritasını

Mod klasörüne atıp oyunda aktif edeceksin tamamdır..

Üst Alt