Yakında liseliyim :cool: hayırlı olsun hangi lise işallah
_YldZEneS_ Üye mehmet yasir' Alıntı: Yakında liseliyim : Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun hangi lise işallah
mehmet yasir' Alıntı: Yakında liseliyim : Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun hangi lise işallah
teknolojibaronu Üye Ben istanbulda yasayan suan tapatalk ile forumda dolasan biryim siyasetten fazlasiyla anlarim teknoloji aram fazlasıyla iyidir
Ben istanbulda yasayan suan tapatalk ile forumda dolasan biryim siyasetten fazlasiyla anlarim teknoloji aram fazlasıyla iyidir
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Selamın aleyküm. Okullar açıldı oldu - - - Eklendi - - - Acıdım Genişletmek için tıkla ... oooo aleykum selam nerelerdesin sen ya
Anti-Okul' Alıntı: Selamın aleyküm. Okullar açıldı oldu - - - Eklendi - - - Acıdım Genişletmek için tıkla ... oooo aleykum selam nerelerdesin sen ya
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: zagorunkını denedım kasmıyor Genişletmek için tıkla ... ne anlamadm
_YldZEneS_ Üye Anti-Okul' Alıntı: Selamın aleyküm. Okullar açıldı oldu - - - Eklendi - - - Acıdım Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam sana diyorum başka birşey deniyorum
Anti-Okul' Alıntı: Selamın aleyküm. Okullar açıldı oldu - - - Eklendi - - - Acıdım Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam sana diyorum başka birşey deniyorum
Uhops Üye İlyas' Alıntı: oooo aleykum selam nerelerdesin sen ya Genişletmek için tıkla ... Okullar açılcak ondan kederliyim dertliyim üzüntülü huzursuz sinirliyim
İlyas' Alıntı: oooo aleykum selam nerelerdesin sen ya Genişletmek için tıkla ... Okullar açılcak ondan kederliyim dertliyim üzüntülü huzursuz sinirliyim
hikmet366 Üye mehmet yasir' Alıntı: Selamlar Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoş geldin iyi geceler
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Okullar açılcak ondan kederliyim dertliyim üzüntülü huzursuz sinirliyim Genişletmek için tıkla ... hmm allah kurtarsn buda geçer
Anti-Okul' Alıntı: Okullar açılcak ondan kederliyim dertliyim üzüntülü huzursuz sinirliyim Genişletmek için tıkla ... hmm allah kurtarsn buda geçer
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben okulu cok seviyorumya ne guzel Genişletmek için tıkla ... Sınıf falan güzel olur İnşallah bende severim. Kesin sınıf gene kötü olcak(10. sınıf=)
anil41kocaeli' Alıntı: ben okulu cok seviyorumya ne guzel Genişletmek için tıkla ... Sınıf falan güzel olur İnşallah bende severim. Kesin sınıf gene kötü olcak(10. sınıf=)
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: gtayı s4 kasıyomus dedıler denedim yok kasmıyor Genişletmek için tıkla ... benim atrix bile kasmyo s4 kasarsa yuh dicektim bende mc4 oynuyorum oynamaya çalşyom :l ve asphalt 8 oynuyodum baya ikinci sayfayi bitirdiydim yeni apk yukledim modlu çkti ful oara felan oyundan soğudum
anil41kocaeli' Alıntı: gtayı s4 kasıyomus dedıler denedim yok kasmıyor Genişletmek için tıkla ... benim atrix bile kasmyo s4 kasarsa yuh dicektim bende mc4 oynuyorum oynamaya çalşyom :l ve asphalt 8 oynuyodum baya ikinci sayfayi bitirdiydim yeni apk yukledim modlu çkti ful oara felan oyundan soğudum