ben dedim ben (nasıl sohbete katlrm diye düşnyodum bulamadm) selam vererek katılabilirdin
_YldZEneS_ Üye İlyas' Alıntı: ben dedim ben (nasıl sohbete katlrm diye düşnyodum bulamadm) Genişletmek için tıkla ... selam vererek katılabilirdin
İlyas' Alıntı: ben dedim ben (nasıl sohbete katlrm diye düşnyodum bulamadm) Genişletmek için tıkla ... selam vererek katılabilirdin
UpOneTR Üye _YldzEnes_' Alıntı: selam vererek katılabilirdin Genişletmek için tıkla ... zaten vermiştm :l
hikmet366 Üye İlyas' Alıntı: ben dedim ben (nasıl sohbete katlrm diye düşnyodum bulamadm) Genişletmek için tıkla ... direk dal
İlyas' Alıntı: ben dedim ben (nasıl sohbete katlrm diye düşnyodum bulamadm) Genişletmek için tıkla ... direk dal
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: gel sen benim can dostumsun oyun buldunmu s5 cıkıcak demiştim Genişletmek için tıkla ... üstüme alnyım mı
anil41kocaeli' Alıntı: gel sen benim can dostumsun oyun buldunmu s5 cıkıcak demiştim Genişletmek için tıkla ... üstüme alnyım mı
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: gel sen benim can dostumsun oyun buldunmu s5 cıkıcak demiştim Genişletmek için tıkla ... hangi özelliklerle çıksada bu saatten sonra tutmaz - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: sıcakmı? Bursa evin içi 34 derece dışarıyı siz düşünün Genişletmek için tıkla ... aynen aynen suan odanın ici alev atıyor
anil41kocaeli' Alıntı: gel sen benim can dostumsun oyun buldunmu s5 cıkıcak demiştim Genişletmek için tıkla ... hangi özelliklerle çıksada bu saatten sonra tutmaz - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: sıcakmı? Bursa evin içi 34 derece dışarıyı siz düşünün Genişletmek için tıkla ... aynen aynen suan odanın ici alev atıyor
Nextman Emekli Yönetici Sıcak bir geceden hayırlı geceler değerli maxicep takipçileri. Burdanda tüm kardeşlerimin Zafer Bayramını Kutlarım.
Sıcak bir geceden hayırlı geceler değerli maxicep takipçileri. Burdanda tüm kardeşlerimin Zafer Bayramını Kutlarım.
Anil-D Üye ne anlamadım ilyas - - - Eklendi - - - efendım kusura bakmayın uyarınızı gormeden yazmısim özür dılerim
ne anlamadım ilyas - - - Eklendi - - - efendım kusura bakmayın uyarınızı gormeden yazmısim özür dılerim
_YldZEneS_ Üye Nextman' Alıntı: Sıcak bir geceden hayırlı geceler değerli maxicep takipçileri. Burdanda tüm kardeşlerimin Zafer Bayramını Kutlarım. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler sizinde bayramınıZ kutlu olsun Sait abi
Nextman' Alıntı: Sıcak bir geceden hayırlı geceler değerli maxicep takipçileri. Burdanda tüm kardeşlerimin Zafer Bayramını Kutlarım. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler sizinde bayramınıZ kutlu olsun Sait abi
UpOneTR Üye Nextman' Alıntı: Sıcak bir geceden hayırlı geceler değerli maxicep takipçileri. Burdanda tüm kardeşlerimin Zafer Bayramını Kutlarım. Genişletmek için tıkla ... sağolasın abim seninde anil41kocaeli' Alıntı: ne anlamadım ilyas Genişletmek için tıkla ... can dostumsun dedin ya onu bana mı dedin
Nextman' Alıntı: Sıcak bir geceden hayırlı geceler değerli maxicep takipçileri. Burdanda tüm kardeşlerimin Zafer Bayramını Kutlarım. Genişletmek için tıkla ... sağolasın abim seninde anil41kocaeli' Alıntı: ne anlamadım ilyas Genişletmek için tıkla ... can dostumsun dedin ya onu bana mı dedin
_YldZEneS_ Üye mehmet yasir' Alıntı: Selamlar Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin kardeşim
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: yani evet Genişletmek için tıkla ... oyun bulamadım ya mehmet yasir' Alıntı: Selamlar Genişletmek için tıkla ... aleykum selamlar
anil41kocaeli' Alıntı: yani evet Genişletmek için tıkla ... oyun bulamadım ya mehmet yasir' Alıntı: Selamlar Genişletmek için tıkla ... aleykum selamlar
hikmet366 Üye Nextman' Alıntı: Sıcak bir geceden hayırlı geceler değerli maxicep takipçileri. Burdanda tüm kardeşlerimin Zafer Bayramını Kutlarım. Genişletmek için tıkla ... sağol saıt abi senın de zafer bayramın kutlu olsun
Nextman' Alıntı: Sıcak bir geceden hayırlı geceler değerli maxicep takipçileri. Burdanda tüm kardeşlerimin Zafer Bayramını Kutlarım. Genişletmek için tıkla ... sağol saıt abi senın de zafer bayramın kutlu olsun
Uhops Üye Selamın aleyküm. Okullar açıldı oldu - - - Eklendi - - - mehmet yasir' Alıntı: Yakında liseliyim : Genişletmek için tıkla ... Acıdım
Selamın aleyküm. Okullar açıldı oldu - - - Eklendi - - - mehmet yasir' Alıntı: Yakında liseliyim : Genişletmek için tıkla ... Acıdım