Uyku yavaş yavaş bastırıyor . :)
Adilx05 Üye satranç' Alıntı: nasıl yani Genişletmek için tıkla ... Kasaba Zamanları Eski Üyeler Falan - - - Eklendi - - - DiaBLoS' Alıntı: Uyku yavaş yavaş bastırıyor . Genişletmek için tıkla ... Modum Sensiz Olur Mu
satranç' Alıntı: nasıl yani Genişletmek için tıkla ... Kasaba Zamanları Eski Üyeler Falan - - - Eklendi - - - DiaBLoS' Alıntı: Uyku yavaş yavaş bastırıyor . Genişletmek için tıkla ... Modum Sensiz Olur Mu
Adilx05 Üye anil41kocaeli' Alıntı: adam bayadan beri grmemis anılarını anlatıyor bizde dinliyoz Genişletmek için tıkla ... Alındım Vallahi
anil41kocaeli' Alıntı: adam bayadan beri grmemis anılarını anlatıyor bizde dinliyoz Genişletmek için tıkla ... Alındım Vallahi
Adilx05 Üye anil41kocaeli' Alıntı: ögretmen yaz Genişletmek için tıkla ... Ooo Öğretmen Ama Öğrencimiz Yok
Anil-D Üye yok be ben dinliyorum ben dalga icin yazmadım - - - Eklendi - - - foruma seslı konusma ozellgi geleydi eyıdı
yok be ben dinliyorum ben dalga icin yazmadım - - - Eklendi - - - foruma seslı konusma ozellgi geleydi eyıdı
Adilx05 Üye anil41kocaeli' Alıntı: yok be ben dinliyorum ben dalga icin yazmadım - - - Eklendi - - - foruma seslı konusma ozellgi geleydi eyıdı Genişletmek için tıkla ... Öyle Deme Şimdi Ben Pcden Kalkınca Telefonumla Nasıl Dinleyecem Kotaya Yazık
anil41kocaeli' Alıntı: yok be ben dinliyorum ben dalga icin yazmadım - - - Eklendi - - - foruma seslı konusma ozellgi geleydi eyıdı Genişletmek için tıkla ... Öyle Deme Şimdi Ben Pcden Kalkınca Telefonumla Nasıl Dinleyecem Kotaya Yazık
Adilx05 Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben parayı mezaramı goturcen Genişletmek için tıkla ... Öznesine Bak Yüklemin Kişisine Bak Bide Öğretmen Geldin Oraya
anil41kocaeli' Alıntı: ben parayı mezaramı goturcen Genişletmek için tıkla ... Öznesine Bak Yüklemin Kişisine Bak Bide Öğretmen Geldin Oraya
Adilx05 Üye Arkadaşlar Herkese Hayırlı Geceler Bende Ufaktan Yatıyorum Herkese Allah Rahatlık Versin - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: anlamadım Genişletmek için tıkla ... Dostum "Ben Parayı Mezaramı Götürecen" Yazmışınya Onu Diyorum Senin Baya Uykun Gelmiş Sabah Bak Bence Neyse Bende Kaçtım Hadi İyi Geceler
Arkadaşlar Herkese Hayırlı Geceler Bende Ufaktan Yatıyorum Herkese Allah Rahatlık Versin - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: anlamadım Genişletmek için tıkla ... Dostum "Ben Parayı Mezaramı Götürecen" Yazmışınya Onu Diyorum Senin Baya Uykun Gelmiş Sabah Bak Bence Neyse Bende Kaçtım Hadi İyi Geceler
Invoke Üye anil41kocaeli' Alıntı: anlamadım Genişletmek için tıkla ... Türkçe prosun diyo, soru eki ayrı yazılır diyo.
anil41kocaeli' Alıntı: anlamadım Genişletmek için tıkla ... Türkçe prosun diyo, soru eki ayrı yazılır diyo.
DiaBLoS Admin Bende çıkıyorum müsadenizle ... Cümleten iyi geceler iyi uykular ... Allaha emanet olun . Selametle ...
Bende çıkıyorum müsadenizle ... Cümleten iyi geceler iyi uykular ... Allaha emanet olun . Selametle ...
Invoke Üye İyi geceler... Kasabayı tekrar canlandıralım bir ara - - - Eklendi - - - DiaBLoS' Alıntı: Bende çıkıyorum müsadenizle ... Cümleten iyi geceler iyi uykular ... Allaha emanet olun . Selametle ... Genişletmek için tıkla ... Sen de abi Allah'a emant ol. Hayırlı geceler.
İyi geceler... Kasabayı tekrar canlandıralım bir ara - - - Eklendi - - - DiaBLoS' Alıntı: Bende çıkıyorum müsadenizle ... Cümleten iyi geceler iyi uykular ... Allaha emanet olun . Selametle ... Genişletmek için tıkla ... Sen de abi Allah'a emant ol. Hayırlı geceler.
Invoke Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben ne yazıym gormuymki gozler kısık heh şarj doldu bende kaçar Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler. - - - Eklendi - - - Ben tek başıma takılırım o zaman burda
anil41kocaeli' Alıntı: ben ne yazıym gormuymki gozler kısık heh şarj doldu bende kaçar Genişletmek için tıkla ... sana da iyi geceler. - - - Eklendi - - - Ben tek başıma takılırım o zaman burda
Invoke Üye Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 4 misafir) -qarapapaq-, Joker+ - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Kusura bakmayın bir işim çıktı gitmek zorunda kaldım.Hayırlı geceler dilerim. Genişletmek için tıkla ...
Şu anda 7 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 4 misafir) -qarapapaq-, Joker+ - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Kusura bakmayın bir işim çıktı gitmek zorunda kaldım.Hayırlı geceler dilerim. Genişletmek için tıkla ...