uzun yazsan eline mi yapışyo brader? :bigstar: - - - Eklendi - - -
haydaravısyon Üye İlyas' Alıntı: uzun yazsan eline mi yapışyo brader? Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlyas' Alıntı: uzun yazsan eline mi yapışyo brader? Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tuba Üye DiaBLoS' Alıntı: Bu gece kimse yok anlaşılan... Genişletmek için tıkla ... ben varım olur mu )
Tuba Üye DiaBLoS' Alıntı: Tabi ki olur . Nasılsın ? Ne var ne yok ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür benim hayat karman karışık Sen nasılsın :? DiaBLoS' Alıntı: Aha sende kayboldun tam oldu . Genişletmek için tıkla ... Geldim yaa özür dilerim
DiaBLoS' Alıntı: Tabi ki olur . Nasılsın ? Ne var ne yok ? Genişletmek için tıkla ... İyiyim çok şükür benim hayat karman karışık Sen nasılsın :? DiaBLoS' Alıntı: Aha sende kayboldun tam oldu . Genişletmek için tıkla ... Geldim yaa özür dilerim
DiaBLoS Admin Valla al benden de o kadar ... Şurada düğüne 1,5 ay kaldı ... İş yönünden işler karma karışık ... Hayırlısı artık .
Valla al benden de o kadar ... Şurada düğüne 1,5 ay kaldı ... İş yönünden işler karma karışık ... Hayırlısı artık .
Tuba Üye DiaBLoS' Alıntı: Valla al benden de o kadar ... Şurada düğüne 1,5 ay kaldı ... İş yönünden işler karma karışık ... Hayırlısı artık . Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun Ali bu arada benim kaybolduğum arada avatar değişmişsin bu daha sempatik olmuş
DiaBLoS' Alıntı: Valla al benden de o kadar ... Şurada düğüne 1,5 ay kaldı ... İş yönünden işler karma karışık ... Hayırlısı artık . Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun Ali bu arada benim kaybolduğum arada avatar değişmişsin bu daha sempatik olmuş
Tuba Üye DiaBLoS' Alıntı: Bu güzel değil mi ? Hoşuma gitti ... Genişletmek için tıkla ... Evet bu güzel olmuş rütbe rengi ile de uyumlu olmuş birde böyle sevimli bir yanı var öteki öyle değildi
DiaBLoS' Alıntı: Bu güzel değil mi ? Hoşuma gitti ... Genişletmek için tıkla ... Evet bu güzel olmuş rütbe rengi ile de uyumlu olmuş birde böyle sevimli bir yanı var öteki öyle değildi
Tuba Üye DiaBLoS' Alıntı: Benim gibi sevimli yani . Teşekkür ederim ... Genişletmek için tıkla ... rica ederim evet eee ne var ne çok anlat hadi
DiaBLoS' Alıntı: Benim gibi sevimli yani . Teşekkür ederim ... Genişletmek için tıkla ... rica ederim evet eee ne var ne çok anlat hadi
DiaBLoS Admin Valla düğün telaşı başladı ... Evin eşyalarını da beğendik hafta sonu ... 20 gün içinde gelecek hepsi ... Koşuşturmaya devam kısaca .
Valla düğün telaşı başladı ... Evin eşyalarını da beğendik hafta sonu ... 20 gün içinde gelecek hepsi ... Koşuşturmaya devam kısaca .