Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
ama abi sorun şuki dogrudan ben dagl 6 kisi gecti

Uhops

Uhops

Üye
okuldada kımseye karısmam 3 erkek arkadasım 7 tanede kız arkadasım var ama pek samimi dgl ben onların beni bı kacının beni kullanmaya calıstıgı kaniatindeyim

Onuda bulamayan var. Ben mesela bi arkadaşım var oda derslerim iyi olduğundan yoksa konuşmaz. Bile benim sade mat/geo kötü diğerleri iyi. Çocuk bütün yazılılarda benden çekiyor. Ben ondan çekmiyorum ama. Ama derste bi soru sordum yav hehe heye sensin bi sus. Çok konuşuyon falan diyor fakat kendisi sorduğunda cevaplıyorum. İnş seneye iyi arkadaşım olur.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Merhabalar. :)

Uhops

Uhops

Üye
:hmmm durum vahim kardeşim, ben böyle şeye çok kızarım

- - - Eklendi - - -

Burak senin kız arkadaş yok mu şimdi?

yok gerekte yok. Kanka olmak çok daha iyi şahsen ben evlendiğim kişinin lisede falan her hafta 2-3 kişiyle çıkmış olmamsını istemezdim. En iyi arkadaş olmak. Hele bide whats app olursa tadından yenmez.

- - - Eklendi - - -

Meehaba bataryası bozuk insan :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Bataryam normal, adaptörüm can çekişiyor. :D

Anil-D

Anil-D

Üye
9 da bana boyle bisey oldu bı tane cocuk oturdu yanıma drse kadar iyidık drste silgimi istedi verdim kopardı hcya kendı slgısı dedi hoca bana ceza verdi bbm okulun ılk gunlerı dıye kımseye karısma catısma demişti sustum bende

Uhops

Uhops

Üye
ama abi sorun şuki dogrudan ben dagl 6 kisi gecti

yazdığını anlayamadım?

- - - Eklendi - - -

9 da bana boyle bisey oldu bı tane cocuk oturdu yanıma drse kadar iyidık drste silgimi istedi verdim kopardı hcya kendı slgısı dedi hoca bana ceza verdi bbm okulun ılk gunlerı dıye kımseye karısma catısma demişti sustum bende

Benim kaç tane mavi faber csstelim gitti sayamadım.

Anil-D

Anil-D

Üye
ben dagil 6 kişi gecti

Anil-D

Anil-D

Üye
ama ben suan cıktgm kız temiz ve daha once cıkmamış bi insan ve cok iyi

Uhops

Uhops

Üye
Okulda kavga etmek istesem çok dövülcek insan var ama disipline gidince geleceğin etkileniyor. İstesem iyi döverim yaş 16 4 tane baklavam var :D

Anil-D

Anil-D

Üye
ben suanda karısmıyom kimseye sosyal hayat %30 bende

Uhops

Uhops

Üye
ben suanda karısmıyom kimseye sosyal hayat %30 bende

%30 :hmmm yaztatilinden beri aillem zoru olmadan çarşıya gitmedim ve evden çıkmadım sadece cuma namazı ve ekmek almaya gittim. Gün boyu pcde takılıyorum. Telaffuz sorunum olmasıda cabası.

-efşan

-efşan

Üye
Selâmın Aleyküm.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Hoşgeldin, Anafor.CK

Of bu ne sıcak ya. Piştim oturduğum yerde..

• Beğen
Tepkiler: -efşan
Uhops

Uhops

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -efşan
Anil-D

Anil-D

Üye
ilk okul 1 sınıfta furkan dıye cocuk hergun milletın cntasını saklıyordu tabi sıra bana gelmıs tabı kımse blmyr onun sakladgnı ben aradım bulamadım sultan dıye arkadas grmus aradım bulamadım ertesi sbh cöpte buldum bende kucugum yaertesı sbh cocugun kafasını patlattım kanadı babam geldı azar ısttm

Üst Alt