Uhops
Üye
Selamunaleykum cumleten ...
Aleyküm selam.
Forumda yönetici olmanız için en ez bir yada iki bölüm konusuna hakim ve belli bir birkiminiz olmalı süresi yok.Ayrıca bu kriterler yerine gelse bile yönetime girmeden test yönetici olursunuz bir süre test süresini geçerseniz yönetimde dahil olursunuz.Başarılar şimdiden![]()

efendım s4 te yeni bişey kesvettim smayıl dıyınce cekiyor ama denemedim varmı aslı çünkü telefon abimde

Arkadaşlar android için caps yapabileceğimiz bir program varmı acaba lütfen acil yardım![]()
Forumda yönetici olmanız için en ez bir yada iki bölüm konusuna hakim ve belli bir birkiminiz olmalı süresi yok.Ayrıca bu kriterler yerine gelse bile yönetime girmeden test yönetici olursunuz bir süre test süresini geçerseniz yönetimde dahil olursunuz.Başarılar şimdiden![]()
capsi ne yapacaksın
git photoshop öğren
peki siz babam olsaydınız nasıl olurdu![]()
.Çünkü burda padişahlık sistemi yok
.Bilgi ve paylaşım önemli aynı zamanda yönetici olma kriterleri 

Nasıl yapılıyor öğretir misin
Ben notebook-netbook/pc donanım-teknik yardım/ pc yazılım/windows genel/oyun genel-ve destek/ az buçuk bilgi birikimim var aslında ama yaşım yetmeZ.![]()
Bence Baba yada abi olmak bişey ifade etmez.Çünkü burda padişahlık sistemi yok
![]()
ben olsam rütbemi. Genel kurmay yaptırırdım 
bende bilmiyorum![]()
öğren dedim işine yarar
adobe nin tum programları işe yaryor öğrenmeyi dene
dreamvlever flash felan
Bence Baba yada abi olmak bişey ifade etmez.Çünkü burda padişahlık sistemi yok
![]()
Selamunaleyküm
Hiç caps programı biliyor musun
hmm anladım![]()
peki bu size bişey kazandırıyomu maddi açdan felan gelir elde ediyomusunuz
birçok reklam var onun parası nereye gidiyor?