UpOneTR
Üye
Abi android 5.0 gelir mi mini 2 S6500 a romlarla

Abi android 5.0 gelir mi mini 2 S6500 a romlarla

Gelmez canım kardeşim ancak portlanır ufak tefekAbi android 5.0 gelir mi mini 2 S6500 a romlarla

Yahu ne zaman buraya girsem herkes Cv soruları soruyor.Gençler Sayısalcıyım elbette iyi olmak zorunda![]()
bende sayısalcı olacağım ama matematik geo berbat. Sen şuan çalışıyorsun ya bilgisayarda işini yaparken lisede/ünv. de öğrendiğin mat/geo/fizik lazım oluyormu(bu son sorumdu
)
Gelmez canım kardeşim ancak portlanır ufak tefek![]()

![]()
bende sayısalcı olacağım ama matematik geo berbat. Sen şuan çalışıyorsun ya bilgisayarda işini yaparken lisede/ünv. de öğrendiğin mat/geo/fizik lazım oluyormu(bu son sorumdu
)

ateşle oynama burak yanarsın

Benim göbek adım SU. Mahalleede bana damacana derler![]()

efendım s4 te yeni bişey kesvettim smayıl dıyınce cekiyor ama denemedim varmı aslı çünkü telefon abimde

Sorun sormana kısıtlama yok kardeşim.Elbette kullandığım yerler oldu olmazmı hayat bir matematik ve en sevdiğim dersimdir.Kızımda mesela matematiği sevmiyor ama derslerinde daha fazla soru çözmesine yardımcı oldum şimdi oda matematiği seviyor![]()
. Ama bi bilgisayar öğretmeninin bunları bilmesine hiç gerek yok o kadar bilgisayar bilgim var ama matematiği iyi olan benden önce atanacak.
Tamam.. Ama bi bilgisayar öğretmeninin bunları bilmesine hiç gerek yok o kadar bilgisayar bilgim var ama matematiği iyi olan benden önce atanacak.
ilerde anlarsın 
Susadım lan ama mutfağa gidemem![]()

bende baya şeker yedim ağzımı çalkalamam lazım ama su yok çaresiz kaldık iyi mi![]()
![]()

Burak Mersin'de nerde oturuyorsun bakalım ?