Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

Adi bile dandik hery neysede potur çok komik :D :zuhaha: gerçek adı neyki.

Adı bile dandik derken? kaç yıl İngiltere'de yaşadın acaba adamların isimlerini eleştiriyorsun :D
Kıskanıyorsun gibime geldi 24 yaşında aşağı yukarı senin yaşlarında dünyanın yarısı tanıyor adamı , 7 sülalesine yetecek tuvalette 100 dolarlık banknot kullanacak kadar parası var.

Eşcinsel mevzusunu kim açtı :hmmm
ben hermoniye eleştiriyordum

ŞU olaya bir açıklık getirelim mi artık?
harry potter serisinin 6 tane kitabı var ve filmler buna göre yapılıyor ve dünyadaki bütün oyuncular gibi yönetmen ne derse senaryo nederse o oynanır. Okey?

Uhops

Uhops

Üye
Adı bile dandik derken? kaç yıl İngiltere'de yaşadın acaba adamların isimlerini eleştiriyorsun :D
Kıskanıyorsun gibime geldi 24 yaşında aşağı yukarı senin yaşlarında dünyanın yarısı tanıyor adamı , 7 sülalesine yetecek tuvalette 100 dolarlık banknot kullanacak kadar parası var.

ŞU olaya bir açıklık getirelim mi artık?
harry potter serisinin 6 tane kitabı var ve filmler buna göre yapılıyor ve dünyadaki bütün oyuncular gibi yönetmen ne derse senaryo nederse o oynanır. Okey?

Hahaha gerçek adıda güzel değilmiş :D

Uhops

Uhops

Üye
To**nt 'ten çek uğraşazsın.

yıldız koyup yazınca yazıdığın hiç anlaşılmadı :D t.rr.nte hem tr. Dub bulmak zor hemde seed eden yok. İDM en iyisi direk 1089p indiriyor kolay oluyor.

- - - Eklendi - - -

dıvaya trvesti demek gibi bişey yav kırk yıl düşünsem böyle bişey demek benim aklıma gelmezz

:D yemek masasında ajda pekkan selam vermemiş divaya oda dava açmış hemen :D ajda pekkanda ona açmak için kolları sıvamış. Adalet ne kadar gereksiz şeylerle uğraşıyor. Sonrada adliyelerde neden arşivler doldu deniyor...

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
İDm süresi bitti looo

Üst Alt