Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!
Sponsorlu Bağlantılar
UpOneTR
Üye
müzik önerin
Anil-D
Üye
BU ilyas ben garapapag icin siz kucuksunuz kornet yiyin
meybuz mu oda neyin nesi domatesle ekmeğe ne oldu!
Anil-D
Üye
meybuzda var
Invoke
Üye
Anıl ikidir adımı 'g' ile yazıyorsun önemli değil de şuna açıklık getireyim diye söylüyorum sonra apaçi sanmayın:
"aslında karapapaktır Türkiye Türkçesiyle, Azeriler qarapapaq şeklinde yazarlar, Azeri de değilim bu şekilde yazılışı daha hoş geldiğinden böyle yazdım, normal g de ben apaçilikten q kullanıyor değilim yani "
Anıl ikidir adımı 'g' ile yazıyorsun önemli değil de şuna açıklık getireyim diye söylüyorum sonra apaçi sanmayın:
"aslında karapapaktır Türkiye Türkçesiyle, Azeriler qarapapaq şeklinde yazarlar, Azeri de değilim bu şekilde yazılışı daha hoş geldiğinden böyle yazdım, normal g de ben apaçilikten q kullanıyor değilim yani "