Uhops
Üye
abi bu nick neden koydun
film
- - - Eklendi - - -
abi bu nick neden koydun
film
abi bu nick neden koydun
abi bu nick neden koydun
Tamam ders çalışmak lazım fakat geometri işlediğim/kimyada işlediğim/biyolojide işlediğim/fizikte işlediğim/ coğrafyada işlediğim.... dersler bilgisayar öğretmeni olduğumum zaman benim ne işeme yarayacak?

Tamam ders çalışmak lazım fakat geometri işlediğim/kimyada işlediğim/biyolojide işlediğim/fizikte işlediğim/ coğrafyada işlediğim.... dersler bilgisayar öğretmeni olduğumum zaman benim ne işeme yarayacak?
zor değil sadece düzenli çalışma ve son sene de planlı yaşama ve yine son sene de biraz sosyal hayattan fedekarlıkla rahat kazanırsın.Ama işe gerçekten istemeyle başlamalısın.Biz gerçekten istediğimiz sürece herşeyin gerçekleşme ihtimali vardır.
bu sene 4 yıllık tutturmam lazım yoksa bidaha girmem 2 yıllığa giderim
iyi geceler
telefonu interneti kapatacaksın ve yapman gereken şeyi yapacaksın zor değil.Bir süre sonra zevk bile alıyor insan.
ilyas ben çerez gbi test 100 test yapıyomda gunde acaba cogaltabılırmıyım ama onemli olan ogrenmek
işin sonunda memleketimden kurtulma var çok istiyorum bunubu sene 4 yıllık tutturmam lazım yoksa bidaha girmem 2 yıllığa giderim
iyi geceler

İleride cocuklarinin derslerine hatirladigin kadariyla yardim edeceksin.![]()
işin sonunda memleketimden kurtulma var çok istiyorum bunubu sene 4 yıllık tutturmam lazım yoksa bidaha girmem 2 yıllığa giderim
iyi geceler
iyi geceler
İlerde.... O zamana teknoloji gelişir beyine bilgi atma olayı falan filan...

1000. mesajım vatana millete hayırlı uğurlu olsun![]()
bi günde 250 mesaj kasarsın 
yeşil yol filmi.sözelden bilgisayarı unut o zaman, sayısal lazım o da bahsettiğin derslerden geçiyor
ilyas bazen hatalar iyidir bak sende ders çıkarmışsın şuan sana söylediklerimi ah keşke olarakta hatırlayabilirsin, çok doğru söylemiş iyi ki yapmışım diyerekte.Karar tamamen sana kalmış
cihat inşallahiyi geceler
beyne rom yükleriz artık![]()