Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Tamam ders çalışmak lazım fakat geometri işlediğim/kimyada işlediğim/biyolojide işlediğim/fizikte işlediğim/ coğrafyada işlediğim.... dersler bilgisayar öğretmeni olduğumum zaman benim ne işeme yarayacak?

İleride cocuklarinin derslerine hatirladigin kadariyla yardim edeceksin. :)

greenmile

greenmile

Üye
Tamam ders çalışmak lazım fakat geometri işlediğim/kimyada işlediğim/biyolojide işlediğim/fizikte işlediğim/ coğrafyada işlediğim.... dersler bilgisayar öğretmeni olduğumum zaman benim ne işeme yarayacak?

düzen saçma ama yapabilecek birşey yok

Ccihat67

Ccihat67

Üye

zor değil sadece düzenli çalışma ve son sene de planlı yaşama ve yine son sene de biraz sosyal hayattan fedekarlıkla rahat kazanırsın.Ama işe gerçekten istemeyle başlamalısın.Biz gerçekten istediğimiz sürece herşeyin gerçekleşme ihtimali vardır.

işin sonunda memleketimden kurtulma var çok istiyorum bunu :) bu sene 4 yıllık tutturmam lazım yoksa bidaha girmem 2 yıllığa giderim :) iyi geceler

UpOneTR

UpOneTR

Üye

telefonu interneti kapatacaksın ve yapman gereken şeyi yapacaksın zor değil.Bir süre sonra zevk bile alıyor insan.

ilyas ben çerez gbi test 100 test yapıyomda gunde acaba cogaltabılırmıyım ama onemli olan ogrenmek

hep başliyorum ama azmim hep bir ya da iki gün sürüyor

bu sene neredeyse kalcaktım ama aklımı başma topladım ucuz yırttım
isteyince oluyor herşey umarım alışcam buna

Anil-D

Anil-D

Üye
hangı fılm acaba ben matamatik geometri cozmeyı dusunmuym abi sevmiym ben sozelciyim olurmu cozmem şartmı

UpOneTR

UpOneTR

Üye

işin sonunda memleketimden kurtulma var çok istiyorum bunu :) bu sene 4 yıllık tutturmam lazım yoksa bidaha girmem 2 yıllığa giderim :) iyi geceler

iki yıllık pek bi halta yaramıyo dediler :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
binbaşı olup uyucaktım bi olamadım :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
son iki :)

Anil-D

Anil-D

Üye
edebıyat ogretmeni olacam ben

UpOneTR

UpOneTR

Üye
1000. mesajım vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)

Uhops

Uhops

Üye

Hep uzaklara ünv. Gitmek istenir fakat uzağa gidenlerin hepsi keşke diyor. Bi memleke falan dönmen gerekse ölüm/hastalık olsa zor olur.

greenmile

greenmile

Üye
yeşil yol filmi.sözelden bilgisayarı unut o zaman, sayısal lazım o da bahsettiğin derslerden geçiyor

ilyas bazen hatalar iyidir bak sende ders çıkarmışsın şuan sana söylediklerimi ah keşke olarakta hatırlayabilirsin, çok doğru söylemiş iyi ki yapmışım diyerekte.Karar tamamen sana kalmış

cihat inşallah:) iyi geceler

Anil-D

Anil-D

Üye
hadi olsun bakem

UpOneTR

UpOneTR

Üye
yeşil yol filmi.sözelden bilgisayarı unut o zaman, sayısal lazım o da bahsettiğin derslerden geçiyor

ilyas bazen hatalar iyidir bak sende ders çıkarmışsın şuan sana söylediklerimi ah keşke olarakta hatırlayabilirsin, çok doğru söylemiş iyi ki yapmışım diyerekte.Karar tamamen sana kalmış

cihat inşallah:) iyi geceler

abi senide yorduk sağolasın tavsiyelerin için

greenmile

greenmile

Üye
hadi artık bende kaçayım sizlere bu kadar öğüt yeter yarın da arada uğrarım sonrası kader kısmet yardım istediğinizde soracak sorunuz olduğunda mesaj atarsınız,kendinize iyi bakın iyi geceler :)

Üst Alt