Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
hocam ben gunde 100 test cozuyorum hepsinden yeterlimi cunku clşym vakit yok

- - - Eklendi - - -

maxicepte takılıyo zaten

Invoke

Invoke

Üye
Ben çıkıyorum, millet.
Kendinize iyi bakın... İyi geceler...

greenmile

greenmile

Üye
hocam ben gunde 100 test cozuyorum hepsinden yeterlimi cunku clşym vakit yok

- - - Eklendi - - -

maxicepte takılıyo zaten

:D

arkadaşlar bakın 100 test 200 test çözmek ikinci planda testi kavrayabilen adam 20 testle de kavrar, kavrayamayan ise 200 test çözse nafile.Siz anlayamadıklarınızın üstüne gitmelisiniz bi testi çözmüş olmak için çözmemelisiniz.

Zaten bu öss herşeyi değiştiriyor benim girdiğim en son tek sınavdı benden sonra adamlar her haftaya sınav koydu sistem nasıl onu bile bilmiyorum Allah kolaylık versin hepinize :)

Anil-D

Anil-D

Üye
iyi geceler

Anil-D

Anil-D

Üye
yok teşekür aldım hocamda isi bırakmalımıyım

Uhops

Uhops

Üye

yapacağın işle alakalı hangi kursa gidebiliyorsan,hangi eğitim programına katılabiliyorsan katılmalısın bütün sertifikaları toplamalısın yani.Zarar getirmez bunlar.

bende bilgisayarcıyım :oke: Pc müh./pc öğretmeni olmaz istiyorum

Ccihat67

Ccihat67

Üye
derslerin iyiyse ekstradan dershaneye gerek yok bence ama sağlam çalışmalısın bu yıl senin hayatını yön verecek sene ;)
Derslerim orta sağlam çalışamiyorum kitap aliyorum hemen bi kenara atiyorum :( düzenli çalısmam lazım yapamiyorum

greenmile

greenmile

Üye
yok teşekür aldım hocamda isi bırakmalımıyım

çalışma zorunluluğun varsa buna bişey diyemem ama son yılında derslerinle daha iyi ilgilenebilmen için internette dahil sosyal hayattan uzaklaşman faydana olur.

Anil-D

Anil-D

Üye
cunku tel kafanı bulandırıyor degilmi

Anil-D

Anil-D

Üye
dogru soyluyosun ben kendım istegmle clsym dersaneden burslulukta kazandımda cok clşnca sıkılıyorum 1 2 saat dnlenip gene bşlyrm 4 e kadar boşum 4te işe gdyrm

Uhops

Uhops

Üye
Şaka la 15 yaşındayım

greenmile

greenmile

Üye

Derslerim orta sağlam çalışamiyorum kitap aliyorum hemen bi kenara atiyorum :( düzenli çalısmam lazım yapamiyorum

lise 3e kadar bende öyleydim biliyor musun hiç çalışmazdım matematikten 50 alsam sevinirdim,sonra aklımı başıma topladım.Topu topu 1-2 yıl kasıcaksın,sıkacaksın kendini sonra bir ömür rahatsın hangisi mantıklı?

lise bir şekilde biter öyle ya da böyle ama ne şekilde bitirdiğin çok önemli kardeşim.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Murat abi cok test cozmek konuyu ogrenmek icin degil aslinda pek. Yeni soru tipleri ve hiz kazanmak icin. O donem sinav nasildi bilmiyorum. Ama simdi bir logarotma sorusuna Ali'yi, Ayse'yi bile karistirabiliyorlar. Sinavda konuyu bilsen bile bu tarz sacma soru tiplerini bilmeyince hicbir sey yapamiyorsun. Misal benim okul sinavlarda hep bu tarz sorardi. Lise 2'de konulari bildigim halde sinavlardan pek yuksek alamadim.

Üst Alt