Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye

selçuk
ben çalışıyorum yaklaşık 1 yıldır özel sektörde yazılımcıyım ama kasım atamasında %90 devlete geçeceğim.

Sizlere tavsiyem cvnizin dolu olması çok önemli alabildiğiniz kadar sertifaka alın ve cvnize ekleyin,üniversite de inek olun demiyorum ama ortalama 4 yılda herşeyi yapabilecek kadar vaktiniz olacak asıl amacınızın ne olduğunu unutmayın,zaten hayatınızı kurduğunuzda artık kral sizsiniz.

Bu cümleler klişe gelebilir ama hayat öyle şimdi sizlerle konuşurken lise anılarıma döndüm o zamanlar bunları bana birileri söylese hadi lan der geçerdim ama hayat öyle değil gençler herşey çok çabuk gelişiyor, geri kalmamak için sizinde kendinizi değiştirmeniz gerek:)

Ne gibi sertifikalar mesala?

Anil-D

Anil-D

Üye
ben demıstım hocam ben doktor olup bazı kısıleri kan grüp bayıldgı içın dedim

greenmile

greenmile

Üye
teşekkür ediyorum değerli yorumun için peki ya yabancı dil?

tabiki de yabancı dil çok önemli özellikle bizim gibi mesleki yabancı dile ihtiyaç duyulan branşlarda mecburiyet bile diyebilirim.

Ama bir iş yeri birini işe alırken neden seni işe almalıyım dediğinde artıların diğerlerinden fazla olması için yabancı dilini de geliştirmelisin.

- - - Eklendi - - -

grafikerlik yokmu ? istediğim bölüm

ben liseden 2008 yılında mezun oldum bende bilgisayarcı olarak mezun oldum o zamanki bilgilerden aklımda kalanları söylüyorum sana mühendislik olmasıydı bilgisayar programcılığını yazacaktım başka da yazacak bişey yoktu :)

Anil-D

Anil-D

Üye
buda dogru

- - - Eklendi - - -

sen hocam o zaman ne yazılımları yapıyosunuz

greenmile

greenmile

Üye

Ne gibi sertifikalar mesala?

yapacağın işle alakalı hangi kursa gidebiliyorsan,hangi eğitim programına katılabiliyorsan katılmalısın bütün sertifikaları toplamalısın yani.Zarar getirmez bunlar.

Ccihat67

Ccihat67

Üye

ben liseden 2008 yılında mezun oldum bende bilgisayarcı olarak mezun oldum o zamanki bilgilerden aklımda kalanları söylüyorum sana mühendislik olmasıydı bilgisayar programcılığını yazacaktım başka da yazacak bişey yoktu :)

sizide rahatsız ediyorum k.bakmayın ama bu sene okul staj var dersaneye gitmelimiyim ve üçünü bi arada yürütebilirmiyim ?

greenmile

greenmile

Üye
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
|-)

Invoke

Invoke

Üye
Sizde de maxicep donup kalıyor mu? Chromeu kapatıp açıyorum, öyle giriyor, bazen cevaplaya basınca uzun süre bekliyor yenileyince görüyorum falan?

greenmile

greenmile

Üye

sizide rahatsız ediyorum k.bakmayın ama bu sene okul staj var dersaneye gitmelimiyim ve üçünü bi arada yürütebilirmiyim ?

kaçıncı sınıfsın kardeşim,derslerin nasıl? ben sadece lise sonda dershaneye gitmiştim ama benim stajım yaz günü oluyordu.3ü aynı anda zorlayabilir.

greenmile

greenmile

Üye
haydarın uykusunu getirdi bu konular:D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Sizde de maxicep donup kalıyor mu? Chromeu kapatıp açıyorum, öyle giriyor, bazen cevaplaya basınca uzun süre bekliyor yenileyince görüyorum falan?

tapatalk ta dediklerin aynısını az önce yaşadım

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
ne olcak bu memleketin hali

Ccihat67

Ccihat67

Üye

kaçıncı sınıfsın kardeşim,derslerin nasıl? ben sadece lise sonda dershaneye gitmiştim ama benim stajım yaz günü oluyordu.3ü aynı anda zorlayabilir.

lise 4 e gectim stajım 3 gün staj 3 gün okul 1 gün tatil şeklinde daha karar veremedim dersaneye

Anil-D

Anil-D

Üye
bende tarayıcı kaymaktgbi amatsu krom takılıyo ndn

Üst Alt