Sessizlik neden ? :) fırıtınadan önceki sessizlik
haydaravısyon Üye Anti-Okul' Alıntı: Sessizlik neden ? Genişletmek için tıkla ... fırıtınadan önceki sessizlik
Uhops Üye haydaravısyon' Alıntı: fırıtınadan önceki sessizlik Genişletmek için tıkla ... Poyraz başladı burada - - - Eklendi - - - Soğuk bi sessizlik daha...
haydaravısyon' Alıntı: fırıtınadan önceki sessizlik Genişletmek için tıkla ... Poyraz başladı burada - - - Eklendi - - - Soğuk bi sessizlik daha...
Uhops Üye Emma-Watson' Alıntı: helo evribadiii Genişletmek için tıkla ... Hello hello diye okunmuyor mu
Uhops Üye haydaravısyon' Alıntı: midemi üşütmüşüm haşlanmış yumurta kokusu gibi belirtisi var Genişletmek için tıkla ... Aynen bende hele bide bu sabah patates kızartması yedim... Durum çok kötü
haydaravısyon' Alıntı: midemi üşütmüşüm haşlanmış yumurta kokusu gibi belirtisi var Genişletmek için tıkla ... Aynen bende hele bide bu sabah patates kızartması yedim... Durum çok kötü
Emma-Watson Üye Anti-Okul' Alıntı: Hello hello diye okunmuyor mu Genişletmek için tıkla ... yakaladın beni
Uhops Üye Emma-Watson' Alıntı: yakaladın beni Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Bayram hiç iyi geçmedi - - - Eklendi - - - ...Eee daha daha nasılsınız? - - - Eklendi - - - Herkese iyi geceler..
Emma-Watson' Alıntı: yakaladın beni Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Bayram hiç iyi geçmedi - - - Eklendi - - - ...Eee daha daha nasılsınız? - - - Eklendi - - - Herkese iyi geceler..
Uhops Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - bu seferde 26 saniye erken atttık silinmese bari.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - bu seferde 26 saniye erken atttık silinmese bari.
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - bu seferde 26 saniye erken atttık silinmese bari. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam
Anti-Okul' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - bu seferde 26 saniye erken atttık silinmese bari. Genişletmek için tıkla ... aleykum selam
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Bu bayram hiç olmadı ya. Genişletmek için tıkla ... ne olmadı hayırdır
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Bu sene hiç iyi geçmedi. Genişletmek için tıkla ... valla benim hersene aynı geçiyo berbat. köye git 3-5 gun kal neti bırak telefonu zor çekiyo
Anti-Okul' Alıntı: Bu sene hiç iyi geçmedi. Genişletmek için tıkla ... valla benim hersene aynı geçiyo berbat. köye git 3-5 gun kal neti bırak telefonu zor çekiyo
Uhops Üye İlyas' Alıntı: valla benim hersene aynı geçiyo berbat. köye git 3-5 gun kal neti bırak telefonu zor çekiyo Genişletmek için tıkla ... Benim telefonda bozldu heralde ntte bi sorun var. Bu bayram geçsede bitse dedim bitti sonunda
İlyas' Alıntı: valla benim hersene aynı geçiyo berbat. köye git 3-5 gun kal neti bırak telefonu zor çekiyo Genişletmek için tıkla ... Benim telefonda bozldu heralde ntte bi sorun var. Bu bayram geçsede bitse dedim bitti sonunda
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Benim telefonda bozldu heralde ntte bi sorun var. Bu bayram geçsede bitse dedim bitti sonunda Genişletmek için tıkla ... şükür bitti
Anti-Okul' Alıntı: Benim telefonda bozldu heralde ntte bi sorun var. Bu bayram geçsede bitse dedim bitti sonunda Genişletmek için tıkla ... şükür bitti
Uhops Üye aynen - - - Eklendi - - - Bayram forumda durgunlaştı gece tek başıma kaldım - - - Eklendi - - - İlyas ses ver! - - - Eklendi - - - Gene karanlık bi sessizlik...
aynen - - - Eklendi - - - Bayram forumda durgunlaştı gece tek başıma kaldım - - - Eklendi - - - İlyas ses ver! - - - Eklendi - - - Gene karanlık bi sessizlik...
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: aynen - - - Eklendi - - - Bayram forumda durgunlaştı gece tek başıma kaldım - - - Eklendi - - - İlyas ses ver! - - - Eklendi - - - Gene karanlık bi sessizlik... Genişletmek için tıkla ... dedim ya koyde net yoktu ya
Anti-Okul' Alıntı: aynen - - - Eklendi - - - Bayram forumda durgunlaştı gece tek başıma kaldım - - - Eklendi - - - İlyas ses ver! - - - Eklendi - - - Gene karanlık bi sessizlik... Genişletmek için tıkla ... dedim ya koyde net yoktu ya