|-)
Uhops Üye Saat 12.00 - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Erkencisin mobil olmasam senden önce yazardım
Saat 12.00 - - - Eklendi - - - haydaravısyon' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Erkencisin mobil olmasam senden önce yazardım
haydaravısyon Üye Anti-Okul' Alıntı: Saat 12.00 - - - Eklendi - - - Erkencisin mobil olmasam senden önce yazardım Genişletmek için tıkla ... gül motifi lazım onu araştıryom bulamadım
Anti-Okul' Alıntı: Saat 12.00 - - - Eklendi - - - Erkencisin mobil olmasam senden önce yazardım Genişletmek için tıkla ... gül motifi lazım onu araştıryom bulamadım
Uhops Üye haydaravısyon' Alıntı: gül motifi lazım onu araştıryom bulamadım Genişletmek için tıkla ... Mobil olmasam bulurdum. Normalde bu saatte pc'den girerim ama yarın namaaza erken gitcem : - - - Eklendi - - - Burdan zxdelemi ilyas ve anıla sesleniyorum... Bu sabah erken kalkacam o yüzden şimdi yatıyorum devamsızlık hakkımı kullancam
haydaravısyon' Alıntı: gül motifi lazım onu araştıryom bulamadım Genişletmek için tıkla ... Mobil olmasam bulurdum. Normalde bu saatte pc'den girerim ama yarın namaaza erken gitcem : - - - Eklendi - - - Burdan zxdelemi ilyas ve anıla sesleniyorum... Bu sabah erken kalkacam o yüzden şimdi yatıyorum devamsızlık hakkımı kullancam
hikmet366 Üye selamünaleyküm evet yarın işçiler gelecek yarın tarlaya gitmiyoruz ve ben bu gece dayanabilırsem sizlerleyim bugün mezarlığı kırktim
selamünaleyküm evet yarın işçiler gelecek yarın tarlaya gitmiyoruz ve ben bu gece dayanabilırsem sizlerleyim bugün mezarlığı kırktim
Uhops Üye Ben yattım herkese iyi geceler ve bayramınız şimdiden mübarek olsun... - - - Eklendi - - - hikmet366' Alıntı: selamünaleyküm evet yarın işçiler gelecek yarın tarlaya gitmiyoruz ve ben bu gece dayanabilırsem sizlerleyim bugün mezarlığı kırktim Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Ben bu gece sizlerle değilim yatacam şimdi
Ben yattım herkese iyi geceler ve bayramınız şimdiden mübarek olsun... - - - Eklendi - - - hikmet366' Alıntı: selamünaleyküm evet yarın işçiler gelecek yarın tarlaya gitmiyoruz ve ben bu gece dayanabilırsem sizlerleyim bugün mezarlığı kırktim Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. Ben bu gece sizlerle değilim yatacam şimdi
Uhops Üye İlyas' Alıntı: esselamun aleykum bayramınız mübarek ola Genişletmek için tıkla ... ben yatıyorum
UpOneTR Üye ANIL' Alıntı: İyi geceler herkese. Genişletmek için tıkla ... eyvallah sanada kimse kalmadı ya
Furkan Emekli Üye "İnsan ağaca benzer ne kadar yükseğe ve aydınlığa çıkmak isterse,o kadar kök salar yere, aşağılara,karanlığa, derinlere kötülüğe" [ Frederic Nietzsche ] Herkese hayırlı bayramlar.
"İnsan ağaca benzer ne kadar yükseğe ve aydınlığa çıkmak isterse,o kadar kök salar yere, aşağılara,karanlığa, derinlere kötülüğe" [ Frederic Nietzsche ] Herkese hayırlı bayramlar.