Selam beyler
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Yapacak bir şey yok maalesef kardeşim, Allah ıslah etsin inşallah. Genişletmek için tıkla ... İnşallah Abi.
OttomaN TigeR' Alıntı: Yapacak bir şey yok maalesef kardeşim, Allah ıslah etsin inşallah. Genişletmek için tıkla ... İnşallah Abi.
Haluk. Üye -Emre' Alıntı: Selam beyler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hoşgeldin. Davetini red etmediğin için sağ ol
-Emre' Alıntı: Selam beyler Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam hoşgeldin. Davetini red etmediğin için sağ ol
Ccihat67 Üye Casillas ; 606 Maç 0 Gol 0 Asist Buffon ; 665 Maç 0 Gol 0 Asist Sabri ; 297 Maç 14 Gol 18 Asist İŞTE Bu Yüzden SABRİ SARIOĞLU !!! Gs de tek sevdiğim adam SABRi
Casillas ; 606 Maç 0 Gol 0 Asist Buffon ; 665 Maç 0 Gol 0 Asist Sabri ; 297 Maç 14 Gol 18 Asist İŞTE Bu Yüzden SABRİ SARIOĞLU !!! Gs de tek sevdiğim adam SABRi
Haluk. Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Perdeyi kapatıyorum gençler hayırlı geceler ve sahurlar diliyorum. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abim. İyiydik böyle neyse görüşürüz inşaallah
OttomaN TigeR' Alıntı: Perdeyi kapatıyorum gençler hayırlı geceler ve sahurlar diliyorum. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abim. İyiydik böyle neyse görüşürüz inşaallah
Ccihat67 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Perdeyi kapatıyorum gençler hayırlı geceler ve sahurlar diliyorum. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
OttomaN TigeR' Alıntı: Perdeyi kapatıyorum gençler hayırlı geceler ve sahurlar diliyorum. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
-Emre Üye Haluk.' Alıntı: Aleykum selam hoşgeldin. Davetini red etmediğin için sağ ol Genişletmek için tıkla ... Önemli değil hoş bulduk herkese
Haluk.' Alıntı: Aleykum selam hoşgeldin. Davetini red etmediğin için sağ ol Genişletmek için tıkla ... Önemli değil hoş bulduk herkese
Haluk. Üye Ccihat67' Alıntı: Casillas ; 606 Maç 0 Gol 0 Asist Buffon ; 665 Maç 0 Gol 0 Asist Sabri ; 297 Maç 14 Gol 18 Asist İŞTE Bu Yüzden SABRİ SARIOĞLU !!! Gs de tek sevdiğim adam SABRi Genişletmek için tıkla ... musleranin 1 golu var
Ccihat67' Alıntı: Casillas ; 606 Maç 0 Gol 0 Asist Buffon ; 665 Maç 0 Gol 0 Asist Sabri ; 297 Maç 14 Gol 18 Asist İŞTE Bu Yüzden SABRİ SARIOĞLU !!! Gs de tek sevdiğim adam SABRi Genişletmek için tıkla ... musleranin 1 golu var
Haluk. Üye Anti-Okul' Alıntı: Uykum yok-muhabbet edesim var ama uyamak zorundayım Genişletmek için tıkla ...
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Perdeyi kapatıyorum gençler hayırlı geceler ve sahurlar diliyorum. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sahurlar Abim.
OttomaN TigeR' Alıntı: Perdeyi kapatıyorum gençler hayırlı geceler ve sahurlar diliyorum. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sahurlar Abim.
Ccihat67 Üye Haluk.' Alıntı: Gelenek oldu birbirimizin yorumunu beğenmek Genişletmek için tıkla ... Evet
Uhops Üye Haluk.' Alıntı: Gelenek oldu birbirimizin yorumunu beğenmek Genişletmek için tıkla ... ben hiç beğenmem siteye ilk kaydolduğum zaman 3 tane beğenmişim yanlışla. Sonra hiç beğenmedim prensip meselesi yaptım.
Haluk.' Alıntı: Gelenek oldu birbirimizin yorumunu beğenmek Genişletmek için tıkla ... ben hiç beğenmem siteye ilk kaydolduğum zaman 3 tane beğenmişim yanlışla. Sonra hiç beğenmedim prensip meselesi yaptım.
Ccihat67 Üye Bu arada dün telpamarketten discovery siparişi verdim ama durumu hala hazırlanıyor diyo ne zamana gelir bilgisi olan ?
Bu arada dün telpamarketten discovery siparişi verdim ama durumu hala hazırlanıyor diyo ne zamana gelir bilgisi olan ?