Hayat hep koşturmacayla geçiyo zaten :( Malesef. :)
Joker Emekli Yönetici Ccihat67' Alıntı: Hayat hep koşturmacayla geçiyo zaten Genişletmek için tıkla ... Malesef.
-efşan Üye Joker' Alıntı: Eyvallah abi.Sen neler yapıyorsun ? Sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah. Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun Kardeşim. Aynı hamam aynı tas. Telefon ile uğraşıyorum.
Joker' Alıntı: Eyvallah abi.Sen neler yapıyorsun ? Sağlığın sıhhatin yerindedir inşallah. Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun Kardeşim. Aynı hamam aynı tas. Telefon ile uğraşıyorum.
OttomaN TigeR Üye Joker' Alıntı: Allah daim etsin abim. Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim. bu arada sanada hayırlı yolculuklar diliyorum, selametle inşallah.
Joker' Alıntı: Allah daim etsin abim. Genişletmek için tıkla ... eyvallah kardeşim. bu arada sanada hayırlı yolculuklar diliyorum, selametle inşallah.
Joker Emekli Yönetici anil41kocaeli' Alıntı: jokerim nasılsın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Anıl.Sen ?
by-pegasus Üye Anti-Okul' Alıntı: geçen koydum beğenmedin Genişletmek için tıkla ... o çin malı wiston sen türk malı koy
Anti-Okul' Alıntı: geçen koydum beğenmedin Genişletmek için tıkla ... o çin malı wiston sen türk malı koy
Joker Emekli Yönetici Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun Kardeşim. Aynı hamam aynı tas. Telefon ile uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla ... Anladım abi.Hayırdır telefona birşey mi oldu ?
Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun Kardeşim. Aynı hamam aynı tas. Telefon ile uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla ... Anladım abi.Hayırdır telefona birşey mi oldu ?
Uhops Üye Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun Kardeşim. Aynı hamam aynı tas. Telefon ile uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla ... hangisiyle Hepsini yanındamı taşıyosun
Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun Kardeşim. Aynı hamam aynı tas. Telefon ile uğraşıyorum. Genişletmek için tıkla ... hangisiyle Hepsini yanındamı taşıyosun
Uhops Üye zxdelemi' Alıntı: o çin malı wiston sen türk malı koy Genişletmek için tıkla ... en pahalı sigaranın adı ne
zxdelemi' Alıntı: o çin malı wiston sen türk malı koy Genişletmek için tıkla ... en pahalı sigaranın adı ne
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah kardeşim. bu arada sanada hayırlı yolculuklar diliyorum, selametle inşallah. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun abim eksik olma Eee görüşmeyeli neler yapıyorsun ? Kusura bakma abi arayı açtık bayağı
OttomaN TigeR' Alıntı: eyvallah kardeşim. bu arada sanada hayırlı yolculuklar diliyorum, selametle inşallah. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun abim eksik olma Eee görüşmeyeli neler yapıyorsun ? Kusura bakma abi arayı açtık bayağı
-efşan Üye Joker' Alıntı: Anladım abi.Hayırdır telefona birşey mi oldu ? Genişletmek için tıkla ... Yok Kardeşim, sorun yok. Kurcalıyorum işte.
Joker' Alıntı: Anladım abi.Hayırdır telefona birşey mi oldu ? Genişletmek için tıkla ... Yok Kardeşim, sorun yok. Kurcalıyorum işte.
Joker Emekli Yönetici Anafor.CK' Alıntı: Yok Kardeşim, sorun yok. Kurcalıyorum işte. Genişletmek için tıkla ... Anladım abi hangisiyle
Anafor.CK' Alıntı: Yok Kardeşim, sorun yok. Kurcalıyorum işte. Genişletmek için tıkla ... Anladım abi hangisiyle
Joker Emekli Yönetici anil41kocaeli' Alıntı: aynı işte geziyoz kolum kırık oldugu ıcın clsmıymda Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun
anil41kocaeli' Alıntı: aynı işte geziyoz kolum kırık oldugu ıcın clsmıymda Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun