:perde:7
Uhops Üye zxdelemi' Alıntı: ah canım birden tavuk döner çekti başka kim yiyordu unuttum yav ya laaaaaa Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
zxdelemi' Alıntı: ah canım birden tavuk döner çekti başka kim yiyordu unuttum yav ya laaaaaa Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Ccihat67 Üye Anti-Okul' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... OO ne beee :O naptın gardaş yaa canım çekti
Anti-Okul' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... OO ne beee :O naptın gardaş yaa canım çekti
by-pegasus Üye Ccihat67' Alıntı: Hocam geç kağıdı alsam kurtaramazmıyız Genişletmek için tıkla ... tamam kurtarırız bizim müdürün eline para saydınmı önceden kurtarıyordu hadi sen şanslısın bedavaya kurtardım seni
Ccihat67' Alıntı: Hocam geç kağıdı alsam kurtaramazmıyız Genişletmek için tıkla ... tamam kurtarırız bizim müdürün eline para saydınmı önceden kurtarıyordu hadi sen şanslısın bedavaya kurtardım seni
OttomaN TigeR Üye Joker' Alıntı: Selam Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam selam kardeşim hoş geldin
Joker Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam selam kardeşim hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk abim.Naber nasılsın
OttomaN TigeR' Alıntı: Aleykümselam selam kardeşim hoş geldin Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk abim.Naber nasılsın
-efşan Üye Joker' Alıntı: Nasılsın abi Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun Kardeşim. Sen nasılsın İnşallah?
Joker' Alıntı: Nasılsın abi Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun Kardeşim. Sen nasılsın İnşallah?
Joker Emekli Yönetici Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun Kardeşim. Sen nasılsın İnşallah? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abi bende iyiyim.Kısmetse yarın memlekete gideceğim o yüzden hazırlanıyorum
Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun Kardeşim. Sen nasılsın İnşallah? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abi bende iyiyim.Kısmetse yarın memlekete gideceğim o yüzden hazırlanıyorum
Ccihat67 Üye zxdelemi' Alıntı: tamam kurtarırız bizim müdürün eline para saydınmı önceden kurtarıyordu hadi sen şanslısın bedavaya kurtardım seni Genişletmek için tıkla ... Saolasın
zxdelemi' Alıntı: tamam kurtarırız bizim müdürün eline para saydınmı önceden kurtarıyordu hadi sen şanslısın bedavaya kurtardım seni Genişletmek için tıkla ... Saolasın