vay yemek yiyon bizi çagirmıyon öyle olsun :trip:
Furkan Emekli Üye hikmet366' Alıntı: hamd olsun iyiyim enes le face de işimiz varda önü hallediyoruz Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin.
hikmet366' Alıntı: hamd olsun iyiyim enes le face de işimiz varda önü hallediyoruz Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin.
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: vay yemek yiyon bizi çagirmıyon öyle olsun Genişletmek için tıkla ... ma
Furkan Emekli Üye hikmet366' Alıntı: tam neyse ben acil yatağa giriyorum uyumam gerek Genişletmek için tıkla ... İyi Geceler
hikmet366' Alıntı: tam neyse ben acil yatağa giriyorum uyumam gerek Genişletmek için tıkla ... İyi Geceler
MrTech Üye DiaBLoS' Alıntı: Sağol kardeşim . Naber ? Genişletmek için tıkla ... İyidir abim seni sormali ? Hayirli ramazanlar Hayirli olsun abim yeni kusun olmus
DiaBLoS' Alıntı: Sağol kardeşim . Naber ? Genişletmek için tıkla ... İyidir abim seni sormali ? Hayirli ramazanlar Hayirli olsun abim yeni kusun olmus
DiaBLoS Admin Teşekkür ederim kardeşim Allaha şükür bende iyiyim . Kuş ile ilgili yorumunu konuya alayım bir zahmet .
Teşekkür ederim kardeşim Allaha şükür bende iyiyim . Kuş ile ilgili yorumunu konuya alayım bir zahmet .