selamün aleyküm hayırlı geceler. aleyküm selam
Uhops Üye _YldzEnes_' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam
Anil-D Üye Simile - Listesi - MaxiCep.Com bunu opera miniden masaustu gorunumunde aç ben ilk blmzken oyle yapıyodum
Simile - Listesi - MaxiCep.Com bunu opera miniden masaustu gorunumunde aç ben ilk blmzken oyle yapıyodum
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: Simile - Listesi - MaxiCep.Com bunu opera miniden masaustu gorunumunde aç ben ilk blmzken oyle yapıyodum Genişletmek için tıkla ... şimdi masaüstü gör. Geçersem çok net paketi yer. 149mb kaldı 300mbden
anil41kocaeli' Alıntı: Simile - Listesi - MaxiCep.Com bunu opera miniden masaustu gorunumunde aç ben ilk blmzken oyle yapıyodum Genişletmek için tıkla ... şimdi masaüstü gör. Geçersem çok net paketi yer. 149mb kaldı 300mbden
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: anladım ben wifi devam ama onu yer imlerine ekle Genişletmek için tıkla ... tamam bizde wifi yok
anil41kocaeli' Alıntı: anladım ben wifi devam ama onu yer imlerine ekle Genişletmek için tıkla ... tamam bizde wifi yok
_YldZEneS_ Üye ben hep mobildım onu açtım hepsini teker teker ekran fotoşunu aldım tele kaydettim operayı arka plana atar bakardım öyle iyi oluyor
ben hep mobildım onu açtım hepsini teker teker ekran fotoşunu aldım tele kaydettim operayı arka plana atar bakardım öyle iyi oluyor
Uhops Üye Oha saat 1.41 olmuş ben yatıyorum herkese iyi geceler/ iyi sahurlar - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: 2 Genişletmek için tıkla ... hayır 25
Oha saat 1.41 olmuş ben yatıyorum herkese iyi geceler/ iyi sahurlar - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: 2 Genişletmek için tıkla ... hayır 25
_YldZEneS_ Üye anil41kocaeli' Alıntı: o enesim nasılsın kanka Genişletmek için tıkla ... iyi Anıl sen nasılsın
achambo Üye Anti-Okul' Alıntı: Oha saat 1.41 olmuş ben yatıyorum herkese iyi geceler/ iyi sahurlar - - - Eklendi - - - hayır 25 Genişletmek için tıkla ... hayır 2 2=5 <=> 5=2 dir
Anti-Okul' Alıntı: Oha saat 1.41 olmuş ben yatıyorum herkese iyi geceler/ iyi sahurlar - - - Eklendi - - - hayır 25 Genişletmek için tıkla ... hayır 2 2=5 <=> 5=2 dir
Uhops Üye achambo' Alıntı: hayır 2 2=5 <=> 5=2 dir Genişletmek için tıkla ... iki beşe eşit olurmu ya 2=2 5=5