Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
androbey tuttum bu lafı

iOSait

iOSait

Üye
Anil-D

Anil-D

Üye
bebeler gibi dedin ya o laf eskiye hatırlattı bana

Uhops

Uhops

Üye
2=5
3=15
4=20
5=???
Tahminleri alalım.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
yav her neyse işte küfür ettiysem özür dilerim ancak herkesin senin gibi düşünmediğini bilmen lazım bu ülkede çalışmayanların sayısı çok

Fikrinin değişmediğini çok iyi biliyorum. Özür mözür kurtarmaz aslanım. Karşında bir büyüğün var. Saygısızlığı asla kabul edemem. Sen forumun kalitesini düşürmekten başka bir şey yapmıyorsun.

iOSait

iOSait

Üye
herkese verecekli çıktık anlamadım nasıl iş ??

- - - Eklendi - - -

Fikrinin değişmediğini çok iyi biliyorum. Özür mözür kurtarmaz aslanım. Karşında bir büyüğün var. Saygısızlığı asla kabul edemem. Sen forumun kalitesini düşürmekten başka bir şey yapmıyorsun.

sen kendini buraların sahibi zannediyorsun sanırım bi tuğgeneral oldun diye afra tafra yapıyorsun seni anlıyorum şu anda sen de bana hakaret ettin benim buraya çok önceden çok yararlı paylaşımlarım oldu sen bunu bilemezsin

Anil-D

Anil-D

Üye
rutbe bır seye yaramıyoki

iOSait

iOSait

Üye
rutbe bır seye yaramıyoki

yaramadığın biliyorum ama ona mı kaldı forumun kalitesi burada admin denen bişey var kararı verirse o verir karar neyse saygı duyarım ama madem rütbenin önemi yok bana bu şekilde davranamaz forumun kalitesi diye birşey yoktur bu forumdaki insanların hepsi düzgün insanlar bişeyler paylaşıp yararlanmak için üye olmuşlar belli ki

Anil-D

Anil-D

Üye
ben lafımı ortaya attım zaten

Anil-D

Anil-D

Üye
:artist: li

- - - Eklendi - - -

enesim nasılsın

Anil-D

Anil-D