Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fikrinin değişmediğini çok iyi biliyorum. Özür mözür kurtarmaz aslanım. Karşında bir büyüğün var. Saygısızlığı asla kabul edemem. Sen forumun kalitesini düşürmekten başka bir şey yapmıyorsun.
Fikrinin değişmediğini çok iyi biliyorum. Özür mözür kurtarmaz aslanım. Karşında bir büyüğün var. Saygısızlığı asla kabul edemem. Sen forumun kalitesini düşürmekten başka bir şey yapmıyorsun.
sen kendini buraların sahibi zannediyorsun sanırım bi tuğgeneral oldun diye afra tafra yapıyorsun seni anlıyorum şu anda sen de bana hakaret ettin benim buraya çok önceden çok yararlı paylaşımlarım oldu sen bunu bilemezsin
yaramadığın biliyorum ama ona mı kaldı forumun kalitesi burada admin denen bişey var kararı verirse o verir karar neyse saygı duyarım ama madem rütbenin önemi yok bana bu şekilde davranamaz forumun kalitesi diye birşey yoktur bu forumdaki insanların hepsi düzgün insanlar bişeyler paylaşıp yararlanmak için üye olmuşlar belli ki