Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
:islik

ismail

ismail

Üye
selamunaleykum :)

• Beğen
Tepkiler: achambo
Anil-D

Anil-D

Üye
aleykum selam hosgeldin kardes

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
iOSait

iOSait

Üye
selamunleykum ağalar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Herkese iyi geceler.

[video=youtube;pF2otwl4ros]http://www.youtube.com/watch?v=pF2otwl4ros[/video]

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
iOSait

iOSait

Üye
beyler dün bi arkadaş gececilerden biri bana küfretmiş galiba adıda FanaAndroid miş sonra ban yemiş ger*zekalı :D varmı öyle bişey siz bilirsiniz saat5 gibi olmuş galiba ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
beyler dün bi arkadaş gececilerden biri bana küfretmiş galiba adıda FanaAndroid miş sonra ban yemiş ger*zekalı :D varmı öyle bişey siz bilirsiniz saat5 gibi olmuş galiba ?

Sen de ban yiyeceksin koçum. :D

smh60

smh60

Üye
S.A

iOSait

iOSait

Üye

Sen de ban yiyeceksin koçum. :D

al işte yine mi sen kaba dille çözemiycez anlaşılan sen ne istiyorsun önüne gelene ban mı atmak hadi burda ban attın sanal alem burası yüz yüze ban at bakayım seni nasıl haşata çevirir

- - - Eklendi - - -

dayı densizin biri bana iOS u savunuyorum diye küfür etmiş arkadaş dedi bende inanmadım bi size sorayım dedim sabahlayan varsa nicki FanaAndroid miş

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
al işte yine mi sen kaba dille çözemiycez anlaşılan sen ne istiyorsun önüne gelene ban mı atmak hadi burda ban attın sanal alem burası yüz yüze ban at bakayım seni nasıl haşata çevirir

Ee yani?

- - - Eklendi - - -

Sana adam gibi şeyler yazdık. Gelmiş bana hakaret ediyorsun. Bir de haklıymışsın gibi davranıyorsun. Hakkım olanı yaptım, şikayet ettim. Cezanı alacaksın.

iOSait

iOSait

Üye

Ee yani?

- - - Eklendi - - -

Sana adam gibi şeyler yazdık. Gelmiş bana hakaret ediyorsun. Bir de haklıymışsın gibi davranıyorsun. Hakkım olanı yaptım, şikayet ettim. Cezanı alacaksın.

anca şikayet edersiniz zaten dayak yiyince abisine şikayet eden kişiler gibisin

HAM ZA

HAM ZA

Üye
selamun aleykum :tebessüm: hayırlı geceler

iOSait

iOSait

Üye
sana hakaret felan etmedim fikrinin yanlış olduğunu söyledim sendi kafanın dikine gittin sinirlendim bir küfür çıktımı ağzımdan hayır ozaman problem yok

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sana hakaret felan etmedim fikrinin yanlış olduğunu söyledim sendi kafanın dikine gittin sinirlendim bir küfür çıktımı ağzımdan hayır ozaman problem yok

Hakaret=Küfür mü sence?

Üst Alt