7 dk vardı ezana uyandırdım annemleri unutmuşum :bilmm
Emma-Watson Üye Tahir' Alıntı: Su içseler bari Genişletmek için tıkla ... Yediler yediler bende yedim Hayırlı oruçlar herkese
Tahir' Alıntı: Su içseler bari Genişletmek için tıkla ... Yediler yediler bende yedim Hayırlı oruçlar herkese
-efşan Üye Kaç kişi olmasını dilerdin? - - - Eklendi - - - Emma-Watson' Alıntı: Yediler yediler bende yedim Hayırlı oruçlar herkese Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylıklar versin İnşallah. Hayırlı sahurlar.
Kaç kişi olmasını dilerdin? - - - Eklendi - - - Emma-Watson' Alıntı: Yediler yediler bende yedim Hayırlı oruçlar herkese Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylıklar versin İnşallah. Hayırlı sahurlar.
Furkan Emekli Üye Anafor.CK' Alıntı: Ne haber Furkan? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Hocam siz nasılsınız
achambo Üye selamun aleyküm nasılsınız - - - Eklendi - - - ANIL' Alıntı: İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... sanada iyi geceler kardeşim - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Selamın aleyküm.Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam Burak nasılsın.
selamun aleyküm nasılsınız - - - Eklendi - - - ANIL' Alıntı: İyi geceler. Genişletmek için tıkla ... sanada iyi geceler kardeşim - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Selamın aleyküm.Hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam Burak nasılsın.
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: aleyküm selam Burak nasılsın. Genişletmek için tıkla ... İyilik kardeşim.Sen ?
achambo Üye Joker' Alıntı: İyilik kardeşim.Sen ? Genişletmek için tıkla ... çok şükür saolasın Kuran okuyodum 15 dk da bir bakıyorum 5 sayfada 1
Joker' Alıntı: İyilik kardeşim.Sen ? Genişletmek için tıkla ... çok şükür saolasın Kuran okuyodum 15 dk da bir bakıyorum 5 sayfada 1