Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

m542tf

m542tf

Üye

Daim olsun abi inşallah, bebeler nasıl? :D

bebeler iki mafya babası gibi birbirlerinin kafa göz patlatmaktan bıkınca oturup annelerinin telefonundan 5 dk video izliyolar. 5 dk sonunda anlaşamayıp tekrar bi kavga. Ufaklık (selim) 3 -4 gibi şarj olmak için uyuyo. Bu akşam abisi (taha) nin açtiği videoyu beğenmeyip gözünü tırmalamış. Tahanın gözü tırnak izleri olmuş. Selim aşırı sinirli (epilepsi hastaları genelde ilaçların etkisiyle sinirli olurmuş) bu yüzden demir şurubu kullanıyo. Sinirlenip dişlerini sıkınca çıkan sesten korkarsın.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

Anil-D

Anil-D

Üye
dogum günün kutlu olsun :dgunu: hikmet

Anil-D

Anil-D

Üye
Allah analı babalı büyütsün abi

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

bebeler iki mafya babası gibi birbirlerinin kafa göz patlatmaktan bıkınca oturup annelerinin telefonundan 5 dk video izliyolar. 5 dk sonunda anlaşamayıp tekrar bi kavga. Ufaklık (selim) 3 -4 gibi şarj olmak için uyuyo. Bu akşam abisi (taha) nin açtiği videoyu beğenmeyip gözünü tırmalamış. Tahanın gözü tırnak izleri olmuş. Selim aşırı sinirli (epilepsi hastaları genelde ilaçların etkisiyle sinirli olurmuş) bu yüzden demir şurubu kullanıyo. Sinirlenip dişlerini sıkınca çıkan sesten korkarsın.

Geçmiş olsun abi Allah şifa versin.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Desene şehzade Selim yaman çıktı abi, Allah Taha'nın yardımcısı olsun. Sinir çocuklarda oluyor maalesef zamanla geçer abi inşallah

hikmet366

hikmet366

Üye
18-07-.... Tarihınde doğdum

Anil-D

Anil-D

Üye
al pasta benden olsun :pasta: gönül isterki gerçegini almak ama sen nerde ben nerdeyim kanka

- - - Eklendi - - -

ben :kac:dım hadi yemek yicem

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Mutlu yıllar kardeşim, doğum günü hediyesi olarak sevgimi gönderiyorum nice senelere inşallah

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Of demek ne haddimize çok şükür her halimize.

m542tf

m542tf

Üye

Desene şehzade Selim yaman çıktı abi, Allah Taha'nın yardımcısı olsun. Sinir çocuklarda oluyor maalesef zamanla geçer abi inşallah

bu başka bişey görmen lazım. Taha bişey isteyip olmayınca ağlar sızlanıp dururdu. Selim istediği olmazsa sana vurur kendini yere atar oyuncaklarını atar en sevmediğim huyuda ya kendini cimer yada kendine vurmaya başlar. Daha 3 buçuk yaşında.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye

bu başka bişey görmen lazım. Taha bişey isteyip olmayınca ağlar sızlanıp dururdu. Selim istediği olmazsa sana vurur kendini yere atar oyuncaklarını atar en sevmediğim huyuda ya kendini cimer yada kendine vurmaya başlar. Daha 3 buçuk yaşında.

Epilepsi nedir abi affına sığınarak soruyorum

hikmet366

hikmet366

Üye
al pasta benden olsun :pasta: gönül isterki gerçegini almak ama sen nerde ben nerdeyim kanka

- - - Eklendi - - -

ben :kac:dım hadi yemek yicem

Bu yaşıma kadar Bir kere doğum günümü kutlamadık bir doğum günü iyıki doğdun hikmet Diye bir laf duymadım bu lafı bu Gece maxicepte arkadaşlarım dan duyuyorum.

- - - Eklendi - - -

Mutlu yıllar kardeşim, doğum günü hediyesi olarak sevgimi gönderiyorum nice senelere inşallah

Sağol gokçen Abı düşünmen yeter

- - - Eklendi - - -

neyse sabah uyanamam ben yatıyorum allaha emanet olun

• Beğen
Tepkiler: Dede
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hayırlı sahurlar.

Anil-D

Anil-D

Üye
her keze iyi geceler kendinize iyi bakın :sukur: etmeye unutmayın :bye2:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kendinden hiç söz etmemek çok soylu bir ikiyüzlülüktür.

[ Frederic Nietzsche ]

-efşan

-efşan

Üye
Hayırlı sahurlar.

Üst Alt