:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe komik değildi |-) :zzz:
VKUCUKSAHİN Üye Furkan Emekli' Alıntı: Öyle yaşamaya çalışıyoruz. Genişletmek için tıkla ... Peki - - - Eklendi - - - Ben artık gideyim diyorum hayırlı geceler size, İyi sohbetler
Furkan Emekli' Alıntı: Öyle yaşamaya çalışıyoruz. Genişletmek için tıkla ... Peki - - - Eklendi - - - Ben artık gideyim diyorum hayırlı geceler size, İyi sohbetler
OPC Üye Ben de kaçtım hayırlı geceler İnşallah sorun olmamıştir senin için ben ömer gaf yapti sanmistim
achambo Üye Anafor.CK' Alıntı: Aleyküm Selâm. Hoş buldum kardeşim. Nasılsınız İnşallah? Genişletmek için tıkla ... çok şükür aynı işte saolasın sen nasılsın abi biraz olmıcam
Anafor.CK' Alıntı: Aleyküm Selâm. Hoş buldum kardeşim. Nasılsınız İnşallah? Genişletmek için tıkla ... çok şükür aynı işte saolasın sen nasılsın abi biraz olmıcam
Furkan Emekli Üye Anafor.CK' Alıntı: Aleyküm Selâm. Hoş buldum kardeşim. Nasılsınız İnşallah? Genişletmek için tıkla ... Bana dediysen iyiyim abi sen nasılsın
Anafor.CK' Alıntı: Aleyküm Selâm. Hoş buldum kardeşim. Nasılsınız İnşallah? Genişletmek için tıkla ... Bana dediysen iyiyim abi sen nasılsın
Furkan Emekli Üye codblackops2' Alıntı: Iyi geceler selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam HoşGeldin kardeşim.
codblackops2' Alıntı: Iyi geceler selamün aleyküm Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam HoşGeldin kardeşim.