Mert Andıç | ask.fm/NizamettinMeert canı sıkılan varsa hani :zzz:
VKUCUKSAHİN Üye Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun güzel Kardeşim. Sen gibiler olur da cana dar mı gelir... Nefsime yettiğince iyiyim İnşallah. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Canımsın abim.. Bende sabahtan beri beni benim c6-01'le uğraşıyorum flash felan
Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun güzel Kardeşim. Sen gibiler olur da cana dar mı gelir... Nefsime yettiğince iyiyim İnşallah. Sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Canımsın abim.. Bende sabahtan beri beni benim c6-01'le uğraşıyorum flash felan
achambo Üye tinasoft' Alıntı: Canımsın abim.. Bende sabahtan beri beni benim c6-01'le uğraşıyorum flash felan Genişletmek için tıkla ... artık flash atmaya eriniyorum - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Selamün aleyküm gececi ailesi Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin
tinasoft' Alıntı: Canımsın abim.. Bende sabahtan beri beni benim c6-01'le uğraşıyorum flash felan Genişletmek için tıkla ... artık flash atmaya eriniyorum - - - Eklendi - - - tinasoft' Alıntı: Selamün aleyküm gececi ailesi Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hoşgeldin
VKUCUKSAHİN Üye achambo' Alıntı: artık flash atmaya eriniyorum - - - Eklendi - - - aleyküm selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... 9 aydır telefonla uğraşmıyorum o da sıkıldı onu da düşünmek lazım
achambo' Alıntı: artık flash atmaya eriniyorum - - - Eklendi - - - aleyküm selam hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... 9 aydır telefonla uğraşmıyorum o da sıkıldı onu da düşünmek lazım
-efşan Üye tinasoft' Alıntı: Canımsın abim.. Bende sabahtan beri beni benim c6-01'le uğraşıyorum flash felan Genişletmek için tıkla ... Sen de Kardeşim.
tinasoft' Alıntı: Canımsın abim.. Bende sabahtan beri beni benim c6-01'le uğraşıyorum flash felan Genişletmek için tıkla ... Sen de Kardeşim.
achambo Üye tinasoft' Alıntı: 9 aydır telefonla uğraşmıyorum o da sıkıldı onu da düşünmek lazım Genişletmek için tıkla ... o zaman sıkıntı yok
tinasoft' Alıntı: 9 aydır telefonla uğraşmıyorum o da sıkıldı onu da düşünmek lazım Genişletmek için tıkla ... o zaman sıkıntı yok
VKUCUKSAHİN Üye MrTech' Alıntı: Neyse uykum var çıkıyorum. Görüşmek üzere,Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... İyi uykular Yaşar - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: o zaman sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... Yanii
MrTech' Alıntı: Neyse uykum var çıkıyorum. Görüşmek üzere,Allah'a emanet olun Genişletmek için tıkla ... İyi uykular Yaşar - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: o zaman sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... Yanii
-efşan Üye Telefonu iki tane görmeye başladım. Ben yatayım artık. Geceniz hayrolsun. Allah'ın selâmeti üzerinize olsun. Esselamu Aleyke.
Telefonu iki tane görmeye başladım. Ben yatayım artık. Geceniz hayrolsun. Allah'ın selâmeti üzerinize olsun. Esselamu Aleyke.
VKUCUKSAHİN Üye Anafor.CK' Alıntı: Telefonu iki tane görmeye başladım. Ben yatayım artık. Geceniz hayrolsun. Allah'ın selâmeti üzerinize olsun. Esselamu Aleyke. Genişletmek için tıkla ... Aleyna aleyküm selam abim, iyi uykular Allah rahatlık versin.. - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Hüsnücan hanginiz Genişletmek için tıkla ... Bide soruyo - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Herkese hayırlı sahurlar Genişletmek için tıkla ... hoş geldin Furkan
Anafor.CK' Alıntı: Telefonu iki tane görmeye başladım. Ben yatayım artık. Geceniz hayrolsun. Allah'ın selâmeti üzerinize olsun. Esselamu Aleyke. Genişletmek için tıkla ... Aleyna aleyküm selam abim, iyi uykular Allah rahatlık versin.. - - - Eklendi - - - .TremmerT.' Alıntı: Hüsnücan hanginiz Genişletmek için tıkla ... Bide soruyo - - - Eklendi - - - Furkan Emekli' Alıntı: Herkese hayırlı sahurlar Genişletmek için tıkla ... hoş geldin Furkan
VKUCUKSAHİN Üye .TremmerT.' Alıntı: Sen misin Genişletmek için tıkla ... hee Dur koyuyum arkadaş kaldırmış profilden
VKUCUKSAHİN Üye .TremmerT.' Alıntı: Ne koycan Takip edeyim seni Genişletmek için tıkla ... İsmimi bea Koydum
VKUCUKSAHİN Üye .TremmerT.' Alıntı: Mobilim Takip ettim tivitırdan - - - Eklendi - - - Mobilim Takip ettim tivitırdan Genişletmek için tıkla ... Tamam paşa codblackops2' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Düşüne düşüne göçücen Ömer Şaka şaka goşgeldin paşam
.TremmerT.' Alıntı: Mobilim Takip ettim tivitırdan - - - Eklendi - - - Mobilim Takip ettim tivitırdan Genişletmek için tıkla ... Tamam paşa codblackops2' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Düşüne düşüne göçücen Ömer Şaka şaka goşgeldin paşam