:perde: Hayırlı sahurlar abicim :)
Emrgncy Üye Anafor.CK' Alıntı: Ne yaparsın Abim? Genişletmek için tıkla ... sahuru halletim, Hoca elini kulağa atmadan dişleri de temizleyeyim
Anafor.CK' Alıntı: Ne yaparsın Abim? Genişletmek için tıkla ... sahuru halletim, Hoca elini kulağa atmadan dişleri de temizleyeyim
-efşan Üye Emrgncy112' Alıntı: sahuru halletim, Hoca elini kulağa atmadan dişleri de temizleyeyim Genişletmek için tıkla ... Allah kabul eylesin İnşallah Abim. Afiyetler dilerim.
Emrgncy112' Alıntı: sahuru halletim, Hoca elini kulağa atmadan dişleri de temizleyeyim Genişletmek için tıkla ... Allah kabul eylesin İnşallah Abim. Afiyetler dilerim.
Emrgncy Üye anil41kocaeli' Alıntı: kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... Kafanı yorma, şu an aynanın karşısındayım ve bol bol bakıyorum
anil41kocaeli' Alıntı: kendinize iyi bakın Genişletmek için tıkla ... Kafanı yorma, şu an aynanın karşısındayım ve bol bol bakıyorum
Emrgncy Üye Anafor.CK' Alıntı: Allah kabul eylesin İnşallah Abim. Afiyetler dilerim. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Allah razı olsun
Anafor.CK' Alıntı: Allah kabul eylesin İnşallah Abim. Afiyetler dilerim. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Allah razı olsun
Furkan Emekli Üye Anafor.CK' Alıntı: Hayırlı sabahlar Furkan Emekli. Genişletmek için tıkla ... Furkan diyebilirsin ya da nasıl hitap etmek istiyorsan abi - - - Eklendi - - - Sana da hayırlı geceler Cengiz abi
Anafor.CK' Alıntı: Hayırlı sabahlar Furkan Emekli. Genişletmek için tıkla ... Furkan diyebilirsin ya da nasıl hitap etmek istiyorsan abi - - - Eklendi - - - Sana da hayırlı geceler Cengiz abi
Emrgncy Üye Furkan Emekli' Alıntı: Ben çıkıyorum Allah'a Emanet Olun.Yarın için bana dua edin tercihlerim var. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Furkan, Hayırlı ne ise o olsun, Rabb'im gönlünden geçeni sana hayırlı eylesin..
Furkan Emekli' Alıntı: Ben çıkıyorum Allah'a Emanet Olun.Yarın için bana dua edin tercihlerim var. Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Furkan, Hayırlı ne ise o olsun, Rabb'im gönlünden geçeni sana hayırlı eylesin..
Emrgncy Üye tinasoft' Alıntı: Selamün aleyküm Allah'a şükür yine doydu karnımız Genişletmek için tıkla ... Afiyet bal şeker olsun...
tinasoft' Alıntı: Selamün aleyküm Allah'a şükür yine doydu karnımız Genişletmek için tıkla ... Afiyet bal şeker olsun...
VKUCUKSAHİN Üye Emrgncy112' Alıntı: Afiyet bal şeker olsun... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Hidayet abi gel beraber olsun derdim ama ezan okundu inşallah iftar'a
Emrgncy112' Alıntı: Afiyet bal şeker olsun... Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Hidayet abi gel beraber olsun derdim ama ezan okundu inşallah iftar'a