davulcu geciyor
Furkan Emekli Üye anil41kocaeli' Alıntı: yok ben yanlış anlamadim canın sıkılıyorya bende muhabbet ediyoz dedim bu - - - Eklendi - - - bana şarj dayanmıyo Genişletmek için tıkla ... Benim Görsellik en az oranda ve diğer tasarruf modları açık.
anil41kocaeli' Alıntı: yok ben yanlış anlamadim canın sıkılıyorya bende muhabbet ediyoz dedim bu - - - Eklendi - - - bana şarj dayanmıyo Genişletmek için tıkla ... Benim Görsellik en az oranda ve diğer tasarruf modları açık.
Anil-D Üye bendede öyle ama 3 senelik telefon - - - Eklendi - - - widget ypym pil yapiyom pro dolu tabi hart istiyo
bendede öyle ama 3 senelik telefon - - - Eklendi - - - widget ypym pil yapiyom pro dolu tabi hart istiyo
Furkan Emekli Üye anil41kocaeli' Alıntı: bendede öyle ama 3 senelik telefon - - - Eklendi - - - widget ypym pil yapiyom pro dolu tabi hart istiyo Genişletmek için tıkla ... Widget daha fazla ram ve şarj yer.
anil41kocaeli' Alıntı: bendede öyle ama 3 senelik telefon - - - Eklendi - - - widget ypym pil yapiyom pro dolu tabi hart istiyo Genişletmek için tıkla ... Widget daha fazla ram ve şarj yer.
Furkan Emekli Üye Symbian benim için ayrı ama telefonları artık sevmiyorum sıkıldım. Belki yeni telefon alırım.