Aleykümselam, iyi geceler herkese.
Furkan Emekli Üye Anafor.CK' Alıntı: Selâmın Aleyküm. Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam abi HoşGeldin
Enes Üye Furkan Emekli' Alıntı: Başka kimler var Genişletmek için tıkla ... Ben vardım - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun abi aldığım bazı desteklerle şu an çok çok daha iyiyim Sen nasılsın ?
Furkan Emekli' Alıntı: Başka kimler var Genişletmek için tıkla ... Ben vardım - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Şükürler olsun abi aldığım bazı desteklerle şu an çok çok daha iyiyim Sen nasılsın ?
-efşan Üye TheFenomen' Alıntı: Ben vardım - - - Eklendi - - - Şükürler olsun abi aldığım bazı desteklerle şu an çok çok daha iyiyim Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Daimi olsun İnşallah kardeşim. Hangi hâl haddime bilemem, hamd olsun.
TheFenomen' Alıntı: Ben vardım - - - Eklendi - - - Şükürler olsun abi aldığım bazı desteklerle şu an çok çok daha iyiyim Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... Daimi olsun İnşallah kardeşim. Hangi hâl haddime bilemem, hamd olsun.
Furkan Emekli Üye TheFenomen' Alıntı: Ben vardım - - - Eklendi - - - Şükürler olsun abi aldığım bazı desteklerle şu an çok çok daha iyiyim Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... memet ile ilgili bir akrostiş şiir yazar mısın üstad
TheFenomen' Alıntı: Ben vardım - - - Eklendi - - - Şükürler olsun abi aldığım bazı desteklerle şu an çok çok daha iyiyim Sen nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... memet ile ilgili bir akrostiş şiir yazar mısın üstad
Enes Üye Furkan Emekli' Alıntı: memet ile ilgili bir akrostiş şiir yazar mısın üstad Genişletmek için tıkla ... Şu an ilham gelmedi ama aklımda en kısa sürede - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: selamun aleykum nasılsınız Genişletmek için tıkla ... achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam
Furkan Emekli' Alıntı: memet ile ilgili bir akrostiş şiir yazar mısın üstad Genişletmek için tıkla ... Şu an ilham gelmedi ama aklımda en kısa sürede - - - Eklendi - - - anil41kocaeli' Alıntı: selamun aleykum nasılsınız Genişletmek için tıkla ... achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Aleykum Selam
Furkan Emekli Üye TheFenomen' Alıntı: Şu an ilham gelmedi ama aklımda en kısa sürede - - - Eklendi - - - Aleykum Selam Genişletmek için tıkla ... Üstad senin için zaman farketmez. Şimdi çok acil ya kırma bizi
TheFenomen' Alıntı: Şu an ilham gelmedi ama aklımda en kısa sürede - - - Eklendi - - - Aleykum Selam Genişletmek için tıkla ... Üstad senin için zaman farketmez. Şimdi çok acil ya kırma bizi
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Hamd olsun Kardeşim, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Abi bu gece de ben yaşıyorum sivri sinek vak'ası
Anafor.CK' Alıntı: Hamd olsun Kardeşim, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Abi bu gece de ben yaşıyorum sivri sinek vak'ası
Enes Üye Furkan Emekli' Alıntı: Üstad senin için zaman farketmez. Şimdi çok acil ya kırma bizi Genişletmek için tıkla ... Memet mi mehmet mi
Furkan Emekli' Alıntı: Üstad senin için zaman farketmez. Şimdi çok acil ya kırma bizi Genişletmek için tıkla ... Memet mi mehmet mi