ne oldu hayırdır :) aşağı basıyorum yukarı anlıyor
by-pegasus Üye _YldzEnes_' Alıntı: ne oldu hayırdır Genişletmek için tıkla ... aşağı basıyorum yukarı anlıyor
Invoke Üye Selamaleyküm millet. - - - Eklendi - - - ia.phlvn' Alıntı: selamün aleyküm gençler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. - - - Eklendi - - - Anti-Okul' Alıntı: Önceden anıl ve hikmet vardı. 7 gün ban yedim noldu onlara. Genişletmek için tıkla ... Buralardaydı dün anıl. Sen niye ban yedin ?
Selamaleyküm millet. - - - Eklendi - - - ia.phlvn' Alıntı: selamün aleyküm gençler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam. - - - Eklendi - - - Anti-Okul' Alıntı: Önceden anıl ve hikmet vardı. 7 gün ban yedim noldu onlara. Genişletmek için tıkla ... Buralardaydı dün anıl. Sen niye ban yedin ?
achambo Üye ANIL' Alıntı: İyi geceler... Genişletmek için tıkla ... sahura kadar uyumasam mı yoksa uyuyup uyansam mı
ANIL' Alıntı: İyi geceler... Genişletmek için tıkla ... sahura kadar uyumasam mı yoksa uyuyup uyansam mı
achambo Üye bugün deniz güzeldi ama daha zor - - - Eklendi - - - ANIL' Alıntı: Ben uyumayı düşünmüyorum Genişletmek için tıkla ... ben de kahve de var oh gel keyfim gel - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Merhabalar. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abi
bugün deniz güzeldi ama daha zor - - - Eklendi - - - ANIL' Alıntı: Ben uyumayı düşünmüyorum Genişletmek için tıkla ... ben de kahve de var oh gel keyfim gel - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Merhabalar. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin abi
Uhops Üye Arkadaşlar siz mobilden mi giriyorsunuz yoksa Pc'den mi? - - - Eklendi - - - Arkadaşlar siz mobilden mi giriyorsunuz yoksa Pc'den mi?
Arkadaşlar siz mobilden mi giriyorsunuz yoksa Pc'den mi? - - - Eklendi - - - Arkadaşlar siz mobilden mi giriyorsunuz yoksa Pc'den mi?