bilgisayarı kurtardım oh be:D - - - Eklendi - - - müco hepsi senin suçun:hih:
by-pegasus Üye anil41kocaeli' Alıntı: bırakmayı denedınmı - - - Eklendi - - - keko neya hahaha Genişletmek için tıkla ... valla bir saat bırakacam dedim sonra nasılsa elime kendi kendine gelmiş bende içiverdim
anil41kocaeli' Alıntı: bırakmayı denedınmı - - - Eklendi - - - keko neya hahaha Genişletmek için tıkla ... valla bir saat bırakacam dedim sonra nasılsa elime kendi kendine gelmiş bende içiverdim
marist Üye ANIL' Alıntı: Yine kafa karıştırdım neyse çözülür bunlar Ben sizi rahat bırakayım, hadi görüşürüz. Genişletmek için tıkla ... Uykun vardır
ANIL' Alıntı: Yine kafa karıştırdım neyse çözülür bunlar Ben sizi rahat bırakayım, hadi görüşürüz. Genişletmek için tıkla ... Uykun vardır
achambo Üye anil41kocaeli' Alıntı: noldu pcye Genişletmek için tıkla ... ana sayfa sorunu - - - Eklendi - - - bir program buldum 5 dk da silip süpürdü her şey orjinale döndü
anil41kocaeli' Alıntı: noldu pcye Genişletmek için tıkla ... ana sayfa sorunu - - - Eklendi - - - bir program buldum 5 dk da silip süpürdü her şey orjinale döndü
-efşan Üye anil41kocaeli' Alıntı: ya ne hatası aynen - - - Eklendi - - - geçmis olsun abi hastanedemısın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah.
anil41kocaeli' Alıntı: ya ne hatası aynen - - - Eklendi - - - geçmis olsun abi hastanedemısın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah.
by-pegasus Üye anil41kocaeli' Alıntı: cigara kafayı bi milyon yapmış desene Genişletmek için tıkla ... valla öyle nasıl geldi bende hatırlamadım neyse hani bu misafirler benim cıaradan almadı ya gardaşlar alın çekinmeyin bende çok
anil41kocaeli' Alıntı: cigara kafayı bi milyon yapmış desene Genişletmek için tıkla ... valla öyle nasıl geldi bende hatırlamadım neyse hani bu misafirler benim cıaradan almadı ya gardaşlar alın çekinmeyin bende çok
marist Üye Anafor.CK' Alıntı: Ne yapıyorsunuz ahali. Bütün gün uyudum, dayadılar iğneyi. Hiç uykum yok. Genişletmek için tıkla ... Oturuyoruz öle sen napıyorsun abim ?
Anafor.CK' Alıntı: Ne yapıyorsunuz ahali. Bütün gün uyudum, dayadılar iğneyi. Hiç uykum yok. Genişletmek için tıkla ... Oturuyoruz öle sen napıyorsun abim ?
marist Üye -Akıncı' Alıntı: ben yatam ya Allah rahatlık versin yorgunum Genişletmek için tıkla ... İyi geceler, Allah rahatLık versin Mucahit.
-Akıncı' Alıntı: ben yatam ya Allah rahatlık versin yorgunum Genişletmek için tıkla ... İyi geceler, Allah rahatLık versin Mucahit.
-efşan Üye marist' Alıntı: Yoklugumuz kimsenin umrunda da değil Genişletmek için tıkla ... Ne oldu Kardeşim?
by-pegasus Üye anil41kocaeli' Alıntı: yok ben icmiyom Genişletmek için tıkla ... misafirler mesaj atamıyormu
marist Üye Anafor.CK' Alıntı: Ne oldu Kardeşim? Genişletmek için tıkla ... Forumdan uzaklaştım bu aralar da onu diyordum abim.
Anafor.CK' Alıntı: Ne oldu Kardeşim? Genişletmek için tıkla ... Forumdan uzaklaştım bu aralar da onu diyordum abim.
-efşan Üye marist' Alıntı: Oturuyoruz öle sen napıyorsun abim ? Genişletmek için tıkla ... Karpuz gibi anca yatıyorum Paşam.
marist' Alıntı: Oturuyoruz öle sen napıyorsun abim ? Genişletmek için tıkla ... Karpuz gibi anca yatıyorum Paşam.
marist Üye anil41kocaeli' Alıntı: tanımadgm icin biseyde diyemem Genişletmek için tıkla ... Yazı rengini değişsene
anil41kocaeli' Alıntı: tanımadgm icin biseyde diyemem Genişletmek için tıkla ... Yazı rengini değişsene