sa nasılsınız:) As. İyidir Semih, sen nasılsın?
achambo Üye ANIL' Alıntı: As. İyidir Semih, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... çok şükür bakıp kaçıyorum ben de
ANIL' Alıntı: As. İyidir Semih, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... çok şükür bakıp kaçıyorum ben de
-efşan Üye Şükürler olsun achambo, sen nasılsın? - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: 20028 e mi? Genişletmek için tıkla ... O kadar sayfa olmuş mu yahu?
Şükürler olsun achambo, sen nasılsın? - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: 20028 e mi? Genişletmek için tıkla ... O kadar sayfa olmuş mu yahu?
SHS Üye achambo' Alıntı: sa nasılsınız Genişletmek için tıkla ... as iyidir sen nasilsin - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun achambo, sen nasılsın? - - - Eklendi - - - O kadar sayfa olmuş mu yahu? Genişletmek için tıkla ... olmuş bende şaşırdım ama olmuş
achambo' Alıntı: sa nasılsınız Genişletmek için tıkla ... as iyidir sen nasilsin - - - Eklendi - - - Anafor.CK' Alıntı: Şükürler olsun achambo, sen nasılsın? - - - Eklendi - - - O kadar sayfa olmuş mu yahu? Genişletmek için tıkla ... olmuş bende şaşırdım ama olmuş
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: as iyidir sen nasilsin - - - Eklendi - - - olmuş bende şaşırdım ama olmuş Genişletmek için tıkla ... Acaba kaç yıl gider bu konu.
- SerkeŞ -' Alıntı: as iyidir sen nasilsin - - - Eklendi - - - olmuş bende şaşırdım ama olmuş Genişletmek için tıkla ... Acaba kaç yıl gider bu konu.
_RYUK_ Üye Anafor.CK' Alıntı: Acaba kaç yıl gider bu konu. Genişletmek için tıkla ... konu kilitlenmedigi sürece devam eder
Anafor.CK' Alıntı: Acaba kaç yıl gider bu konu. Genişletmek için tıkla ... konu kilitlenmedigi sürece devam eder
SHS Üye Anafor.CK' Alıntı: Acaba kaç yıl gider bu konu. Genişletmek için tıkla ... birazdan biter ben uyuyunca
Anafor.CK' Alıntı: Acaba kaç yıl gider bu konu. Genişletmek için tıkla ... birazdan biter ben uyuyunca
_RYUK_ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: şükür iyiyim sen nasilsin Genişletmek için tıkla ... elhamdülillah teşekkürler bende iyiyim
- SerkeŞ -' Alıntı: şükür iyiyim sen nasilsin Genişletmek için tıkla ... elhamdülillah teşekkürler bende iyiyim
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: birazdan biter ben uyuyunca Genişletmek için tıkla ... Benim de uykum geldi yahu. Hadi bitirelim şu işi.
- SerkeŞ -' Alıntı: birazdan biter ben uyuyunca Genişletmek için tıkla ... Benim de uykum geldi yahu. Hadi bitirelim şu işi.
-efşan Üye - SerkeŞ -' Alıntı: Son kez bakıp yatarım, hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Bro'm, cansın. Unutma.
- SerkeŞ -' Alıntı: Son kez bakıp yatarım, hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler Bro'm, cansın. Unutma.