benden erken uyanıyo
RowneSM Üye anil41kocaeli' Alıntı: benden erken uyanıyo Genişletmek için tıkla ... Sen kacta uyaniyosun
RowneSM Üye anil41kocaeli' Alıntı: yatıyon yani ben 4 te is bası gece 12 de bıtıyor Genişletmek için tıkla ... Yatıyorum demiyim is arıyorum. Senin gecmis ya
anil41kocaeli' Alıntı: yatıyon yani ben 4 te is bası gece 12 de bıtıyor Genişletmek için tıkla ... Yatıyorum demiyim is arıyorum. Senin gecmis ya
RowneSM Üye anil41kocaeli' Alıntı: bana abım buldu daha once hc calısmadım ben Genişletmek için tıkla ... Neyse kardesim benim gozler kapaniyor ben cikayim. Iyi geceler.
anil41kocaeli' Alıntı: bana abım buldu daha once hc calısmadım ben Genişletmek için tıkla ... Neyse kardesim benim gozler kapaniyor ben cikayim. Iyi geceler.
RowneSM Üye hikmet366' Alıntı: iyi geceler ben yatıyorum size iyi iyi geceler yarın sınavlarım var son sınav tarihten Genişletmek için tıkla ... Allah zihin açıklığı versin hikmet
hikmet366' Alıntı: iyi geceler ben yatıyorum size iyi iyi geceler yarın sınavlarım var son sınav tarihten Genişletmek için tıkla ... Allah zihin açıklığı versin hikmet
RowneSM Üye anil41kocaeli' Alıntı: Allah rahatlik versin hikmet Genişletmek için tıkla ... Nasılsın kardeşim