Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Sana da Allah rahatlık versin :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Enes

OPC

OPC

Üye

Isırıp kaçıyorlar, yakalanmıyorlar ki. Bir de görünmüyorlar yahu.

Mümkün olduğunca öldürmemek gerekiyormuş diye biliyorum abi çok rahatsız ediyorsa öldürülebilir senin görüşün nedir abi

Enes

Enes

Üye
-efşan

-efşan

Üye

Abi sonuçta sana zarar veriyorlar? Ama şöyle de düşünürsek, onlarda böyle yaşıyor...

- - - Eklendi - - -

Yatıyor musun?

Yaratılışı o. Sorgulayamayız ki. O verilen görevini sorgulamadan yerine getiriyor. Sadece bu. Bence.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
OPC

OPC

Üye

Laptopa kafa attım az önce yanlışlıkla o derece uykum var :ehe

Yarın laptopu sökecem çok toz var muhtemelen 1.5 yıla yakın oluyor daha açmadım içini. Servisini arayıp sorcam açmak garantiyi bozuyor mu diye bozuyorsa göndercem termal macun falan da değiştirsinler

Enes

Enes

Üye

Yarın laptopu sökecem çok toz var muhtemelen 1.5 yıla yakın oluyor daha açmadım içini. Servisini arayıp sorcam açmak garantiyi bozuyor mu diye bozuyorsa göndercem termal macun falan da değiştirsinler
lafa tutma lafa tutma :D

kalanı kısmını yarın konuşalım :D
ayrıca diğer mevzuyu da

Invoke

Invoke

Üye

Yaratılışı o. Sorgulayamayız ki. O verilen görevini sorgulamadan yerine getiriyor. Sadece bu. Bence.

Doğru söylüyorsun, ama ben hiç kaçırmam çok sivri öldürdüm :( Yazın tatilde kardeşimle yanyana kanepelerde yatıyoruz, hep beni ısırıyorlar, onda hiç bir şey yok :/

-efşan

-efşan

Üye

Mümkün olduğunca öldürmemek gerekiyormuş diye biliyorum abi çok rahatsız ediyorsa öldürülebilir senin görüşün nedir abi

Yanlışlıkla dahi öldürsem af diler namaz kılarım. Büyük yahut küçük, hiçbir cana son verme yetisi bende yok, olamaz. Budur benim görüşüm.

• Beğen
Tepkiler: OPC ve Invoke
Enes

Enes

Üye

Laptopu sökme işini becerebilir miyim peki
vida sökme kabiliyetin varsa :) başka bir şey yok zaten. Cd sürücüye dikkat et sadece.

- - - Eklendi - - -

e artık kaçtım yavaştan :perde:

Invoke

Invoke

Üye

vida sökme kabiliyetin varsa :) başka bir şey yok zaten. Cd sürücüye dikkat et sadece.

- - - Eklendi - - -

e artık kaçtım yavaştan :perde:

E hadi görüşürüz...

Ben, benim dvd sürücünün kızağını bozmuştum :ehe

Invoke

Invoke

Üye

Modelini yaz youtube vardır illaki videosu... Normal masaüstü gibi değil tabi, biraz dikkatli olmak lazım, vida sökmekle bitmiyor ama yine de kolay iş, halledebilirsin :)

OPC

OPC

Üye

Modelini yaz youtube vardır illaki videosu... Normal masaüstü gibi değil tabi, biraz dikkatli olmak lazım, vida sökmekle bitmiyor ama yine de kolay iş, halledebilirsin :)

Youtubede videosu var. Klavye falan sökmeye gerek var mı onu bilmiyorum sadece fan temizliği yapmak istiyorum

Invoke

Invoke

Üye

Youtubede videosu var. Klavye falan sökmeye gerek var mı onu bilmiyorum sadece fan temizliği yapmak istiyorum

modeli nedir ki, modelden modele değişiyor mu bilmiyorum ama, ben de gerek vardı. Neden diye sorarsan:
Alttan o birbirine bağlı, klavyeyi çıkarmadan, arka kapak gelmiyordu, bir dene önce ama fazla yüklenme koparsın falan elinde kalır, hafif hafif çek :D Baktın gelmiyor, klavyeyi çıkar. Onu da dikkatli çıkar :D

OPC

OPC

Üye

modeli nedir ki, modelden modele değişiyor mu bilmiyorum ama, ben de gerek vardı. Neden diye sorarsan:
Alttan o birbirine bağlı, klavyeyi çıkarmadan, arka kapak gelmiyordu, bir dene önce ama fazla yüklenme koparsın falan elinde kalır, hafif hafif çek :D Baktın gelmiyor, klavyeyi çıkar. Onu da dikkatli çıkar :D

Bakalım servis sökebilirsin derse sökerim herhalde. Birde gönderip sökmeden süpürge ile falan yaparlarsa deymez gönderdiğime konuşayım bakayım servisle. Teşekkürler bu arada yardım için :)

Invoke

Invoke

Üye

Bakalım servis sökebilirsin derse sökerim herhalde. Birde gönderip sökmeden süpürge ile falan yaparlarsa deymez gönderdiğime konuşayım bakayım servisle. Teşekkürler bu arada yardım için :)

Ne demek :) Bence servislik iş yoktur, yapıştır geç, halledersin, ben mi gözünü korkuttum acaba? :D

- - - Eklendi - - -

Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 9 misafir)

OPC

OPC

Üye

Ne demek :) Bence servislik iş yoktur, yapıştır geç, halledersin, ben mi gözünü korkuttum acaba? :D

- - - Eklendi - - -

Şu anda 12 kişi bu konuyu okuyor. (3 üye ve 9 misafir)

Aslında masaüstü bilgisayarıma parça takmışlığım falan var az çok anlarım bu işlerden de laptop ilk defa açıcam :D bir kere garanti bitmeden servise kesin yollayacağım ısınıyor falan diyip termal macun değiştirsinler bi' baksınlar diye :D

Burda klavyeye gerek kalmamış gibi ama bakalım :hmmm

Üst Alt