-efşan
Üye
sana 10 onlara 1 yeterlimi![]()
Haksızlık var. İtiraz ediyorum. Memur rüşvet yiyor diye çirkeflik yapabilirim.

sana 10 onlara 1 yeterlimi![]()

yasak ciddiyim ifade yanında mesaj yaz sorun olmaz
Neden ki?
adminler duymasınSayın admin bir sorum var: İsim değişikliği konusunda büyük küçük harf değişikliği sayılıyor mu? Yani 2 hakkımız var ya -qarapapaq- yi QarapapaQ şeklinde değiştirdik diyelim ya da -leri kaldırdık şeklinde değişiklik yapılmasını istedim. 1 hakkım gidiyor mu?

şahitlik yapsam yalancı şahitlik mi olur
Haksızlık var. İtiraz ediyorum. Memur rüşvet yiyor diye çirkeflik yapabilirim.![]()

Başka bir zaman o halde yorma kendini şimdi
Özet geçilecek bir şey değil ki, özeti de uzun oluryazarım yine de dur bi dk.

şahitlik yapsam yalancı şahitlik mi olur
- - - Eklendi - - -
Başa bir zaman o halde yorma kendini şimdi![]()

memur rüşvet yiyor diyeceğiz
Kime karşı yalan söylediğine bağlı.![]()

yasak ciddiyim ifade yanında mesaj yaz sorun olmazadminler duymasın
Evet kardeşim sayılıyor isim değişiyor sonunda![]()

Haksızlık var. İtiraz ediyorum. Memur rüşvet yiyor diye çirkeflik yapabilirim.![]()

şahitlik yapsam yalancı şahitlik mi olur![]()
neyse buralardayım ben bilginize .Sürekli olarak ifade mesajı yazanları bildiriniz hayırlı geceler
zamanı
Bu konuyu muhabbete neden taşımıyorsunuz ki sayın memurum?![]()

Hayırlı geceler
Sade çay istedik ne rüşveti
hahahahneyse buralardayım ben bilginize .Sürekli olarak ifade mesajı yazanların bildiriniz hayırlı geceler
zamanı

memur rüşvet yiyor diyeceğiz![]()

Sade çay istedik ne rüşveti
hahahahneyse buralardayım ben bilginize .Sürekli olarak ifade mesajı yazanların bildiriniz hayırlı geceler
zamanı
Taksimi benim eve taşımak gibi bişey olur adres belli![]()

memur rüşvet yiyor diyeceğiz![]()

Zaten kördü iyice kanatlar çıkıyor, boynuzlar çıkıyor vs. Yakıyor, yıkıyor, memleketi kurtarıyor, sonra halkı buna bu ne biçim tip la diyor. Abisi benim böyle gardaşım yok diyor. Sevdiği kızla da abisi evleniyor. Abisi dediğim ikizi aslında
Neyse dışlanıyor, sonra diğer dışlanmışları da topluyor, çok güçleniyor, kendi ordusu kuracak kadar, 3 ırk buna bağlanıyor, daha doğrusu bu kendine bağlıyor, hepsinin reisi oluyor, Lord İllidan diyorlar buna. Biraz da güç düşkünü bir vatandaş vaktinde mapustaydı iblisler gelince(en başta) sevdiği kız bunu mapustan kaçırıyor. Neyse daha da güçlenecem derken peşinde olduğu gücü isteyen başka biri tarafından altediliyor 

Başka bir zaman o halde yorma kendini şimdi![]()

bu ne biçim tip laBu vatandaş(adı illidan) elf normalde, bunların dünyasına iblisler saldırıyor... İllidan bunları yenmek için bir güce sahip oluyor, enteresan işler fantastik hikaye işte, yan etki yapıyor bu da iblisleşiyorZaten kördü iyice kanatlar çıkıyor, boynuzlar çıkıyor vs. Yakıyor, yıkıyor, memleketi kurtarıyor, sonra halkı buna bu ne biçim tip la diyor. Abisi benim böyle gardaşım yok diyor. Sevdiği kızla da abisi evleniyor. Abisi dediğim ikizi aslında
Neyse dışlanıyor, sonra diğer dışlanmışları da topluyor, çok güçleniyor, kendi ordusu kuracak kadar, 3 ırk buna bağlanıyor, daha doğrusu bu kendine bağlıyor, hepsinin reisi oluyor, Lord İllidan diyorlar buna. Biraz da güç düşkünü bir vatandaş vaktinde mapustaydı iblisler gelince(en başta) sevdiği kız bunu mapustan kaçırıyor. Neyse daha da güçlenecem derken peşinde olduğu gücü isteyen başka biri tarafından altediliyor
10.000 yıl mapus yatmış kör savaşçı
- - - Eklendi - - -
Yorulacağımdan değil ya, o ara Aras bey çay getirince bir "hoşgeldin" diyim dedim![]()

yasak ciddiyim ifade yanında mesaj yaz sorun olmazadminler duymasın
Evet kardeşim sayılıyor isim değişiyor sonunda![]()
Çok az ama 
mümkünse ben ispiyonlıcamBi gün yakalancam da hadi hayırlısı![]()

bu ne biçim tip la![]()
![]()

Çok ünlüdür, oyuncular arasında Warcraft'ın senaryosu, anca bu kadar küçümsenebilirdi![]()
Bu herifin toynakları da var biliyon mu at gibi konuşuyor![]()