Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
yasak ciddiyim ifade yanında mesaj yaz sorun olmaz :oke: adminler duymasın
Sayın admin bir sorum var: İsim değişikliği konusunda büyük küçük harf değişikliği sayılıyor mu? Yani 2 hakkımız var ya -qarapapaq- yi QarapapaQ şeklinde değiştirdik diyelim ya da -leri kaldırdık şeklinde değişiklik yapılmasını istedim. 1 hakkım gidiyor mu?

Evet kardeşim sayılıyor isim değişiyor sonunda :)

-efşan

-efşan

Üye

Bu konuyu muhabbete neden taşımıyorsunuz ki sayın memurum? :allalla:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Haksızlık var. İtiraz ediyorum. Memur rüşvet yiyor diye çirkeflik yapabilirim. :hmmm

Sade çay istedik ne rüşveti :D

şahitlik yapsam yalancı şahitlik mi olur :hmmm

hahahah :D neyse buralardayım ben bilginize .Sürekli olarak ifade mesajı yazanları bildiriniz hayırlı geceler :kahve: zamanı

Bu konuyu muhabbete neden taşımıyorsunuz ki sayın memurum? :allalla:

Taksimi benim eve taşımak gibi bişey olur adres belli :D

• Beğen
Tepkiler: Enes
Enes

Enes

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

memur rüşvet yiyor diyeceğiz :ehe

İspat göreyim Aras çayı getirdi gerçi Biz Oğuzhan dedik ama ikisininde farkı yok yanımda tabi sizlerinde neyse su ısıtıcısı suyu ısıttığını haber etti :kahve:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
[video=youtube;lwvV6vOKc7o]http://www.youtube.com/watch?v=lwvV6vOKc7o[/video]

Invoke

Invoke

Üye
Bu vatandaş(adı illidan) elf normalde, bunların dünyasına iblisler saldırıyor... İllidan bunları yenmek için bir güce sahip oluyor, enteresan işler fantastik hikaye işte, yan etki yapıyor bu da iblisleşiyor :D Zaten kördü iyice kanatlar çıkıyor, boynuzlar çıkıyor vs. Yakıyor, yıkıyor, memleketi kurtarıyor, sonra halkı buna bu ne biçim tip la diyor. Abisi benim böyle gardaşım yok diyor. Sevdiği kızla da abisi evleniyor. Abisi dediğim ikizi aslında :D Neyse dışlanıyor, sonra diğer dışlanmışları da topluyor, çok güçleniyor, kendi ordusu kuracak kadar, 3 ırk buna bağlanıyor, daha doğrusu bu kendine bağlıyor, hepsinin reisi oluyor, Lord İllidan diyorlar buna. Biraz da güç düşkünü bir vatandaş vaktinde mapustaydı iblisler gelince(en başta) sevdiği kız bunu mapustan kaçırıyor. Neyse daha da güçlenecem derken peşinde olduğu gücü isteyen başka biri tarafından altediliyor :D
10.000 yıl mapus yatmış kör savaşçı :pro:

- - - Eklendi - - -

Başka bir zaman o halde yorma kendini şimdi :D

Yorulacağımdan değil ya, o ara Aras bey çay getirince bir "hoşgeldin" diyim dedim :tebessüm:

-efşan

-efşan

Üye
Sinekler artık sondaj vuracaklar yahu. Kanımı bitirdiler. :zzz:

Enes

Enes

Üye
Bu vatandaş(adı illidan) elf normalde, bunların dünyasına iblisler saldırıyor... İllidan bunları yenmek için bir güce sahip oluyor, enteresan işler fantastik hikaye işte, yan etki yapıyor bu da iblisleşiyor :D Zaten kördü iyice kanatlar çıkıyor, boynuzlar çıkıyor vs. Yakıyor, yıkıyor, memleketi kurtarıyor, sonra halkı buna bu ne biçim tip la diyor. Abisi benim böyle gardaşım yok diyor. Sevdiği kızla da abisi evleniyor. Abisi dediğim ikizi aslında :D Neyse dışlanıyor, sonra diğer dışlanmışları da topluyor, çok güçleniyor, kendi ordusu kuracak kadar, 3 ırk buna bağlanıyor, daha doğrusu bu kendine bağlıyor, hepsinin reisi oluyor, Lord İllidan diyorlar buna. Biraz da güç düşkünü bir vatandaş vaktinde mapustaydı iblisler gelince(en başta) sevdiği kız bunu mapustan kaçırıyor. Neyse daha da güçlenecem derken peşinde olduğu gücü isteyen başka biri tarafından altediliyor :D
10.000 yıl mapus yatmış kör savaşçı :pro:

- - - Eklendi - - -

Yorulacağımdan değil ya, o ara Aras bey çay getirince bir "hoşgeldin" diyim dedim :tebessüm:
bu ne biçim tip la :d: :d:

OPC

OPC

Üye
Bi gün yakalancam da hadi hayırlısı :korktum::pro:

Invoke

Invoke

Üye

Hmm... Abi herkes kullanıyor sadece ifadeyle mesaj... Ben de dahil, adminler duymasın. :D Çok az ama :D

Sayılıyorsa, başka hakkım yok demektir. =) Ben de öyle tahmin etmiştim ama geçen bir yorumda sayılmıyor diye okudum sanki, ondan sordum.

Enes

Enes

Üye

Çok ünlüdür, oyuncular arasında Warcraft'ın senaryosu, anca bu kadar küçümsenebilirdi :D
Bu herifin toynakları da var biliyon mu at gibi konuşuyor :pro:

Toynaklarından mı konuşuyo, nasıl bağdaştırdın :hmmm

Üst Alt