Selamın aleyküm :) Aleykum selam İsmail :) Yine mi sen :ehe
Metin MF Üye TheFenomen' Alıntı: Bu saatte çalışıyorsan eğer pek de bir şeye yaramaz Genişletmek için tıkla ... Dershane programına uyuyorum abi mecbur
TheFenomen' Alıntı: Bu saatte çalışıyorsan eğer pek de bir şeye yaramaz Genişletmek için tıkla ... Dershane programına uyuyorum abi mecbur
Enes Üye Metin' Alıntı: Dershane programına uyuyorum abi mecbur Genişletmek için tıkla ... Ben gece saati olarak bahsetmiştim. Dershane programında gece 1 de çalışın demiyolardır heralde
Metin' Alıntı: Dershane programına uyuyorum abi mecbur Genişletmek için tıkla ... Ben gece saati olarak bahsetmiştim. Dershane programında gece 1 de çalışın demiyolardır heralde
OPC Üye TheFenomen' Alıntı: Aleykum selam İsmail Yine mi sen Genişletmek için tıkla ... Demek öyle he - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: Dershane programına uyuyorum abi mecbur Genişletmek için tıkla ... Çalışmaya başlamışsın ya helal olsun
TheFenomen' Alıntı: Aleykum selam İsmail Yine mi sen Genişletmek için tıkla ... Demek öyle he - - - Eklendi - - - Metin' Alıntı: Dershane programına uyuyorum abi mecbur Genişletmek için tıkla ... Çalışmaya başlamışsın ya helal olsun
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: Bu saatte çalışıyorsan eğer pek de bir şeye yaramaz Genişletmek için tıkla ... Geceleri daha faydalı olabilir bence.
TheFenomen' Alıntı: Bu saatte çalışıyorsan eğer pek de bir şeye yaramaz Genişletmek için tıkla ... Geceleri daha faydalı olabilir bence.
Enes Üye OPC' Alıntı: Demek öyle he - - - Eklendi - - - Çalışmaya başlamışsın ya helal olsun Genişletmek için tıkla ... Demek öyle evet
OPC' Alıntı: Demek öyle he - - - Eklendi - - - Çalışmaya başlamışsın ya helal olsun Genişletmek için tıkla ... Demek öyle evet
RowneSM Üye -qarapapaq-' Alıntı: Geceleri daha faydalı olabilir bence. Genişletmek için tıkla ... Niye ki
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: Geceleri daha faydalı olabilir bence. Genişletmek için tıkla ... Gündüz uyuyorsa evet ama gece ilerleyen saatlerde kafa dağılıyo. Ama benim arkadaşlar gibi arkadaşların varsa kütüphanede bile sabahlarsın
-qarapapaq-' Alıntı: Geceleri daha faydalı olabilir bence. Genişletmek için tıkla ... Gündüz uyuyorsa evet ama gece ilerleyen saatlerde kafa dağılıyo. Ama benim arkadaşlar gibi arkadaşların varsa kütüphanede bile sabahlarsın
OPC Üye TheFenomen' Alıntı: Demek öyle evet Genişletmek için tıkla ... Atar yaparım bak abi çıkarım forumdan
RowneSM Üye Kayahan14' Alıntı: 3 gündür düğün var akşamları acayip yorgunum ya daha bu gece de var bittim Genişletmek için tıkla ... Nasıl düğün o ya
Kayahan14' Alıntı: 3 gündür düğün var akşamları acayip yorgunum ya daha bu gece de var bittim Genişletmek için tıkla ... Nasıl düğün o ya
Enes Üye Anafor.CK' Alıntı: Merhabalar. Genişletmek için tıkla ... Hoş geldiniz efendim - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Atar yaparım bak abi çıkarım forumdan Genişletmek için tıkla ... la bi gülesim geldi buna hatta güldüm
Anafor.CK' Alıntı: Merhabalar. Genişletmek için tıkla ... Hoş geldiniz efendim - - - Eklendi - - - OPC' Alıntı: Atar yaparım bak abi çıkarım forumdan Genişletmek için tıkla ... la bi gülesim geldi buna hatta güldüm
Invoke Üye RowneSM' Alıntı: Niye ki Genişletmek için tıkla ... Sessiz, sakin, aç camı püfür püfür, mis
-efşan Üye TheFenomen' Alıntı: Hoş geldiniz efendim - - - Eklendi - - - la bi gülesim geldi buna hatta güldüm Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, nasılsınız?
TheFenomen' Alıntı: Hoş geldiniz efendim - - - Eklendi - - - la bi gülesim geldi buna hatta güldüm Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, nasılsınız?
Kayahan14 Üye RowneSM' Alıntı: Nasıl düğün o ya Genişletmek için tıkla ... 1 i kına biri sünnet biri evlenme yarın yine sünnet var
RowneSM' Alıntı: Nasıl düğün o ya Genişletmek için tıkla ... 1 i kına biri sünnet biri evlenme yarın yine sünnet var