Gezi parkı? yok 19 mayısta çanakkale gezisi vardı:D orda otobüste dinlemiştik
achambo Üye -qarapapaq-' Alıntı: Gezi parkı? Genişletmek için tıkla ... yok 19 mayısta çanakkale gezisi vardı orda otobüste dinlemiştik
-qarapapaq-' Alıntı: Gezi parkı? Genişletmek için tıkla ... yok 19 mayısta çanakkale gezisi vardı orda otobüste dinlemiştik
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: kırkma nedir Genişletmek için tıkla ... motorla yerdekı çıkmış otları tıkenleri kırkıyom motorla yerden fındık topluyoz ya
anil41kocaeli' Alıntı: kırkma nedir Genişletmek için tıkla ... motorla yerdekı çıkmış otları tıkenleri kırkıyom motorla yerden fındık topluyoz ya
Invoke Üye achambo' Alıntı: yok 19 mayısta çanakkale gezisi vardı orda otobüste dinlemiştik Genişletmek için tıkla ... hee, gezi diyince
achambo' Alıntı: yok 19 mayısta çanakkale gezisi vardı orda otobüste dinlemiştik Genişletmek için tıkla ... hee, gezi diyince
achambo Üye _YldzEnes_' Alıntı: pilis sipik türkiş Genişletmek için tıkla ... no ay dont layk spik türkiş vit yu çok garip oluyo türkçe gibisi var mı
_YldzEnes_' Alıntı: pilis sipik türkiş Genişletmek için tıkla ... no ay dont layk spik türkiş vit yu çok garip oluyo türkçe gibisi var mı
Invoke Üye achambo' Alıntı: yok 19 mayısta çanakkale gezisi vardı orda otobüste dinlemiştik Genişletmek için tıkla ... Çanakkale çok iyi ya, ben oksden(sbs) sonra gitmiştim liseye geçmeden. Etkiliyor gerçekten...
achambo' Alıntı: yok 19 mayısta çanakkale gezisi vardı orda otobüste dinlemiştik Genişletmek için tıkla ... Çanakkale çok iyi ya, ben oksden(sbs) sonra gitmiştim liseye geçmeden. Etkiliyor gerçekten...
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: derken Genişletmek için tıkla ... benim cfw de böyle uygulama yüklınce iconlar çıkıyor bazen sevdin bır program ama iconundan hoşlanmıyon bende 3. Parti icon destegi verdım bak
_YldzEnes_' Alıntı: derken Genişletmek için tıkla ... benim cfw de böyle uygulama yüklınce iconlar çıkıyor bazen sevdin bır program ama iconundan hoşlanmıyon bende 3. Parti icon destegi verdım bak
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: benim cfw de böyle uygulama yüklınce iconlar çıkıyor bazen sevdin bır program ama iconundan hoşlanmıyon bende 3. Parti icon destegi verdım bak Genişletmek için tıkla ... hikmet kızma ama hiçbirsey anlamadım
hikmet366' Alıntı: benim cfw de böyle uygulama yüklınce iconlar çıkıyor bazen sevdin bır program ama iconundan hoşlanmıyon bende 3. Parti icon destegi verdım bak Genişletmek için tıkla ... hikmet kızma ama hiçbirsey anlamadım
Invoke Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben daha canakklaeye gitemedim Genişletmek için tıkla ... Kısmet olursa, git şehitliği bir ziyaret et derim
anil41kocaeli' Alıntı: ben daha canakklaeye gitemedim Genişletmek için tıkla ... Kısmet olursa, git şehitliği bir ziyaret et derim
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: hikmet kızma ama hiçbirsey anlamadım Genişletmek için tıkla ... resme bak anlarsın
_YldzEnes_' Alıntı: hikmet kızma ama hiçbirsey anlamadım Genişletmek için tıkla ... resme bak anlarsın
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: hikmet kaldır onu yasak cabuk Genişletmek için tıkla ... neresı yasak kı - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: bende 3. Parti icon destegi verdım bak burasını anlamadım Genişletmek için tıkla ... resmi geç ekledim ondan
anil41kocaeli' Alıntı: hikmet kaldır onu yasak cabuk Genişletmek için tıkla ... neresı yasak kı - - - Eklendi - - - _YldzEnes_' Alıntı: bende 3. Parti icon destegi verdım bak burasını anlamadım Genişletmek için tıkla ... resmi geç ekledim ondan