hoşbulduk hikmet.
Invoke Üye iyi geceler anıl. - - - Eklendi - - - la 15. sn bekletmese eklendi yazacaktı, zorla mesaj kastıyor maxicep
iyi geceler anıl. - - - Eklendi - - - la 15. sn bekletmese eklendi yazacaktı, zorla mesaj kastıyor maxicep
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: ben cıkıyom ya iyi geceler Genişletmek için tıkla ... nereya ya benı yanlız bırakmıcan dımı bu saatte ne gibi isın olabilir
anil41kocaeli' Alıntı: ben cıkıyom ya iyi geceler Genişletmek için tıkla ... nereya ya benı yanlız bırakmıcan dımı bu saatte ne gibi isın olabilir
Invoke Üye ki 15.snden de sonra olmuş, demek ki ben basar basmaz yayınlanmıyor arada 15-20sn delay var
Uhops Üye hikmet366' Alıntı: kural dışı mesaj yazma selamün aleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... açılışı ben yapayım demek yasakmı :
hikmet366' Alıntı: kural dışı mesaj yazma selamün aleyküm iyi geceler Genişletmek için tıkla ... açılışı ben yapayım demek yasakmı :
_YldZEneS_ Üye hikmet366' Alıntı: aleyküm selam hosgeldın enes nasılsın görüşmeyeli Genişletmek için tıkla ... iyi hikmet aynı devam ediyoruz sen nasılsın
hikmet366' Alıntı: aleyküm selam hosgeldın enes nasılsın görüşmeyeli Genişletmek için tıkla ... iyi hikmet aynı devam ediyoruz sen nasılsın
Invoke Üye ahmetkartal' Alıntı: Aleykümselam nasılsınız Genişletmek için tıkla ... İyiyim, siz nasılsınız?
hikmet366 Üye anil41kocaeli' Alıntı: olum hem moralim bozuk hemde canım sıkkınya Genişletmek için tıkla ... niye burda bana anlat derdini kız meselesimı
anil41kocaeli' Alıntı: olum hem moralim bozuk hemde canım sıkkınya Genişletmek için tıkla ... niye burda bana anlat derdini kız meselesimı
hikmet366 Üye Anti-Okul' Alıntı: açılışı ben yapayım demek yasakmı : Genişletmek için tıkla ... acılış saatı bellh.00;00
Anti-Okul' Alıntı: açılışı ben yapayım demek yasakmı : Genişletmek için tıkla ... acılış saatı bellh.00;00
Uhops Üye hikmet366' Alıntı: acılış saatı bellh.00;00 Genişletmek için tıkla ... millet günaydın yazıyor
hikmet366 Üye _YldzEnes_' Alıntı: iyi hikmet aynı devam ediyoruz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... nasil olıyim öyle bütün gün maxicep teydım tuğgeneral oldum ama maxıkutlamalara konu açMAnızı istemıyorum
_YldzEnes_' Alıntı: iyi hikmet aynı devam ediyoruz sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... nasil olıyim öyle bütün gün maxicep teydım tuğgeneral oldum ama maxıkutlamalara konu açMAnızı istemıyorum
Uhops Üye -qarapapaq-' Alıntı: Vaay msi'cı nick değiştirmişiz =) Genişletmek için tıkla ... nasıl olmus